2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

A legjobban James Bond érdekli a nézőket

Továbbra is a 007 Spectre – A Fantom visszatér című Bond-film érdekli legjobban az észak-amerikai nézőket: a film a hétvégén 35,4 millió dolláros (10,2 milliárd forintos) jegyeladással növelte bevételeit és ezzel második hete vezeti a kasszasikerlistát.

A Bond-mozi amerikai és kanadai bevételei már 130,7 millió dollárra (38 milliárd forintra) rúgnak.


A lista második helyét a Snoopy és Charlie Brown – A Peanuts film szerezte meg, amely 24,2 millió dollárt (7 milliárd forintot) keresett péntektől vasárnapig.

A Káosz karácsonyra című vígjáték Diane Keatonnal, John Goodmannel és Alan Arkinnel 8,7 millió dollárt (2,5 milliárd forintot) kasszírozott, a chilei bányászdrámát feldolgozó The 33 című produkció pedig 5,8 millió dolláros (1,6 milliárd forintos) jegyeladással zárta a hetet.

Ezen a hétvégén debütált korlátozottan az észak-amerikai mozikban Angelina Jolie és Brad Pitt családi drámája, A tengernél, amely mintegy tízmillió dollárból készült. A filmre 95 ezer dollárért (27 millió forintért) váltottak jegyet a tíz helyszínen, ahol játszani kezdték.

A My All American című sportdráma, amely Freddie Steimark amerikai futballjátékosról készült, 1,4 millió dolláros (405 millió forintos) premierhétvégével mutatkozott be. A több nagy filmfesztiválon – köztük Velencében és Torontóban – is elismert Spotlight című dráma, amely katolikus papok gyermekmolesztálási ügyét feltáró Boston Globe nyomozását idézi fel, 1,8 millió dollárt (520 millió forintot) keresett első hétvégéjén.

Kapcsolódó Cikkek

  • 15 kiló a kis vízilólány

    15 kiló a kis vízilólány

    A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

  • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.