EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 22., szombat
Gerzson

Egyéb XVII.kerület XVIII.kerület

A világbajnoknál Európában sincs jobb

A Budapesten rendezett gyermekfitnesz Európa-bajnokság 14-15 éves korosztályában a kerületben élő Benkő Regina lett a legjobb. A nyáron már hatodszor nyerte meg a világbajnokságot. Most is ugyanazzal a műsorral rukkolt elő, mint az újvidéki vb-n, és most sem találtak nála jobbat.

Benkő Regina

Benkő Regina az Eb-t is megnyerte

– Izgultam, mégis magyar közönség előtt szerepeltünk – mondta a Lokálnak az ifjú Európa-bajnok. – Igaz, hogy kevesebb ország jött, mint vártuk, tizenegyen voltak a kategóriámban, de így is volt elődöntő. Ott is előadtuk a zenés produkciónkat és testforduló is volt. A döntőben csak a zenés darabot kellett megmutatni.


A nyáron hatodszor is világbajnokká avanzsált Regina idén még kisebb versenyeken indul, aztán edzőjével elkezdenek dolgozni a jövő évi új előadáson. Azt is elárulta, a másfél perces produkciók megtervezését mindig a zeneválasztással kezdik.

– Minden szezonra új koreográfiával rukkolunk elő, a következő sokkal táncosabb és komolyabb lesz, mint az idei. Ezt én találom ki, aztán a koreográfiát kidolgozza rá az edzőm, és végül elkészül hozzá a ruha, amiben szintén én döntök.


Benkő Regina

Regina ereje napi edzés eredménye

Még egy évig maradhat a gyermekek között, majd jöhet a junior korosztály.

– Ott a testépítést hatványozottabban nézik, ezért az edzések után még súlyokkal is végzünk gyakorlatokat, hogy erre is felkészüljünk – avatta be lapunkat a részletekbe a kerületi lány, aki a felnőttek között is szeretné letenni névjegyét. – Nagyon jól hangzik, hogy mindig én nyerek, remélem, ez a sorozat nem szakad meg. Heti hatszor edzek, úgy érzem, megérdemeltem az eddigi sikereket.

Kapcsolódó Cikkek