2020. február 18., kedd
Bernadett

Külföld

Börtönbe kerülhet a HIV-fertőzött Charlie Sheen?

Charlie Sheen HIV-fertőzött? – a National Enquirer szerint a Két pasi és egy kicsi korábbi sztárja az, akiről már egy ideje pletykál a többi híresség. Ha igaz, hogy Sheen szándékosan nem szólt betegségéről, akkor joggal lesz Hollywood leggyűlöltebb sztárja. Sőt, akár börtönbe is kerülhet!

Sheen már korábban is beszélt arról, hogy több mint 5000 kapcsolata volt és bevallottan szexmániás. Már jó ideje fél Hollywood azt találgatta, hogy ki lehet az a híresség, akinek AIDS-et okozó HIV-fertőzése van, óvszer nélkül bonyolódik alkalmi szexuális kapcsolatokba és nem szól partnereinek a betegségéről.


4 April 2013 - Los Angeles - USA **** STRICTLY NOT AVAILABLE FOR USA *** Charlie Sheen and Denise Richards back together - for his TV show Anger Management. The formerly real-life married pair stripped off and jumped into bed for the US comedy. Richards plyed Lorii, Charlie's crazy ex who had refused to sleep with him in the past. But they finally had sex - with Charlie complaining to pals it was the worst sex he'd ever had. But he soon realised when he tried to break up with Lori and she became furious that anger fuelled her sex drive and nmade her great in bed. But after getting her angry several time - which at one point resulted in her tipping over his coffee table before jumping in him - Charlie dumped her after realising he couldn't be an anger management therapist and keep getting someone angry just to have sex with them., Image: 157880164, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION***UK AND USA CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE CALL 0208 370 0291 or 13106004723, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Charlie Sheen

Sheen állítólag milliókat költött arra, hogy eltitkolja betegségét – amiről évek óta tudhat. Közeli barátja azt mondta, hogy elpusztíthatatlannak hitte magát, így pedig érdekes újra olvasni korábbi nagy port kavart nyilatkozatait.

“Az anonim alkoholisták klubját a normális embereknek találták ki. Nem azoknak, akiknek tigrisvér folyik az ereikben, és Adonisz-DNS-sel rendelkeznek. Én azért éltem túl a drogfüggőséget, mert én én vagyok. Más vagyok. Másmilyen a szervezetem, másmilyen az agyam, másmilyen a szívem. Tigrisvér folyik bennem, ember. (…) Egy vatikáni bérgyilkos varázsló vagyok” – mondta. A Daily Mail pedig úgy értesült, hogy 8-9 millió forintnak megfelelő dollárt fizetett pornósztároknak (nemcsak nőknek, férfiaknak is) hogy hajnalig kokain-crack pipát szívjanak vele és együtt nézzék Sheen régi filmjeit.


Charlie Sheen, Los Angeles, CA., Image: 213073559, License: Rights-managed, Restrictions: Not available for use or license to tabloids. Content available for editorial use, pre-approval required for all other uses., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Corbis

Charlie Sheen, Los Angeles

Különböző értesülések szerint a színész exfelesége, ikerfiainak anyja, Brooke Mueller is úgy gondolja, hogy őt is megfertőzte HIV-vírussal, állítólag összesen négy nő vádolja ezzel a sztárt. Egyiküknek a hírek szerint fizetett is, hogy ne perelje be és ne kerüljön nyilvánosság elé. Egy másik barátnő, Natalie Kenly azt mondja, hogy Sheen nem egy szörnyeteg, a People magazinnak adott interjújában arról beszélt, hogy nem hiszi el, hogy a színész annyira felelőtlenül viselkedett volna, hogy továbbfertőzte a partnereit, miután tudomást szerzett betegségéről. 

“Ő egy jó ember. Szerencsésnek érzem magam, hogy együtt voltunk, és most szomorú vagyok az egészségi állapota miatt. Remélem jól van!” – mondta.

A cikkekben egyébként hol HIV-ről, hol AIDS-ről beszélnek, ami azért nem mindegy, mert ha Charlie Sheen HIV-fertőzött, akkor akár még évtizedig is élhet, ha viszont már AIDS-es stádiumban van, akkor egy kisebb betegség is a halálát okozhatja. Charlie Sheen egyelőre nem reagált a vádakra, viszont ma a Today Showban ad exkluzív interjút és reméljük mindent tisztáz majd.

Sheen egyébként nem csak perekre számíthat, ha bebizonyosodik, hogy szándékosan fertőzte meg partnereit a vírussal. Akár hosszú évekre börtönbe is kerülhet. Pár hónappal ezelőtt egy amerikai férfit 30 év börtönre ítéltek, mert HIV-el fertőzte meg egyik partnerét. Szerencsére négyen végül nem nem kapták el a vírust, ezért nem hatvan évet kapott.

Magyarországon 2014-ben fejeződött be egy hasonló per, kilenc év után. K. Zoltánt volt felesége és egykori barátnője perelte be, mert szerintük szándékosan fertőzte meg őket. Az ítélethozatal nem ment könnyen. A bíróság kétszer is felmentette a férfit, majd az ítéleteket hatályon kívül helyezte, végül tavaly ítélték el jogerősen. Ennek értelmében, 10 hónap börtönt kapott – két évre felfüggesztve, továbbá nem létesíthet többé szexuális kapcsolatot egészséges nővel még akkor sem, ha védekezik és szól a partnerének saját betegségéről.

Kapcsolódó Cikkek