EUR: 335,31 Ft
CHF: 315,97 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Charlie Sheen: Azt hittem agytumorom van, de HIV-fertőzött vagyok!

Charlie Sheen nem titkolózik tovább, a Today showban arról vallott, hogy a róla keringő pletykák sajnos igazak: valóban HIV-fertőzött és eddig dollármilliókat fizetett zsarolói hallgatásáért.

– Négy éve tudtam meg, hogy HIV-pozitív vagyok. Azért mentem orvoshoz, mert rettentően fájt a fejem. Azt gondoltam kezdetben, hogy agytumorom van és meg fogok halni – mondta a Két pasi és egy kicsi sztárja a mai Today showban. Ezzel a vallomással véget vetett a találgatásoknak. Már jó ideje fél Hollywood azt találgatta, hogy ki lehet az a híresség, akinek AIDS-et okozó HIV-fertőzése van, óvszer nélkül bonyolódik alkalmi szexuális kapcsolatokba és nem szól partnereinek a betegségéről. Nemrég aztán a National Enquirer címlapon hozta, hogy bizony Charlie Sheen az a sztár, akiről pletykálnak. Most ennek hatására adott interjút a világsztár, aki a betegség tényét elismerte, de néhány részletet helyretett. Azt sajnos nem tudja, hogy hogyan kapta el a kórt és határozottan tagadta, hogy szándékosan megfertőzött volna másokat. Mint mondta, mióta beteg szinte mindig óvszer használatával szexelt és mindenkinek beszélt állapotáról. Azt elárulta, hogy két nővel szexelt óvszer nélkül, de ők is tudtak a betegségéről és az orvosok ellátták őket időben.


Charlie Sheen, Los Angeles, CA., Image: 213073559, License: Rights-managed, Restrictions: Not available for use or license to tabloids. Content available for editorial use, pre-approval required for all other uses., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Corbis

Charlie Sheen

Sokan tudtak Sheen betegségéről és többen vissza is éltek vele, megzsarolták Sheen pedigösszességében dollármilliókat fizetett nekik. A színész orvosa is nyilatkozott, ő egyértelművé tette, hogy Sheen nem AIDS-es (a HIV-fertőzöttség még nem jelent egyet azzal, hogy valaki AIDS-es is). Azt mondta, hogy a gyógyszeres kezelésnek köszönhetően, szinte már kimutathatatlan a vírus jelenléte, ez persze nem jelenti azt, hogy gyógyult lenne. Sheen állítólag a betegség hatására nem csak az alkoholról szokott le, de a drogokról is.

Ahogy arról korábban írtunk, Sheen akár perekre is számíthat a jövőben, főleg ha bebizonyosdik, hogy szándékosan fertőzte meg valamelyik partnerét. Sőt, akár évekre börtönbe is kerülhet.  Pár hónappal ezelőtt egy amerikai férfit 30 év börtönre ítéltek, mert HIV-el fertőzte meg egyik partnerét. Szerencsére négyen végül nem nem kapták el a vírust, ezért nem hatvan évet kapott.


Kapcsolódó Cikkek

  • 15 kiló a kis vízilólány

    15 kiló a kis vízilólány

    A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

  • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.