2020. február 29., szombat
Elemér

Extra

Dráma a FEM3-s műsor forgatásán!

Sokunknak ismerős a helyzet, amikor szeretünk biztosra menni az élet több területén. A FEM3, Én is tükörbe nézek 2. című műsorának e heti szereplője a 35 éves Erika is hasonlóképpen gondolkodik, főleg ha ruhákról van szó. A kifejezetten csinos hölgy szinte egész életében ódzkodott a nőiesebb ruhadaraboktól, pedig párja nagyon értékelné, ha csinosabban öltözködne a mindennapokban.  Erikának ahhoz, hogy teljes értékű párkapcsolatban élhessen, a saját démonjaival is meg kellett küzdenie, hiszen ő nem a párjának nem akart tetszeni, hanem saját magát nem tudta elfogadni.

EITN 2_Ep 5_Kovacs Erika_after EITN 2_Ep 5_Kovacs Erika_before (1)

A műsor két stylistjának, Holdampf Lindának és Varró Andrásnak a lehetetlennel kellett megküzdeniük a forgatáson. Míg András a tükör előtt szembesítette Erikát azzal a ténnyel, hogy igen is ki kéne lépnie a komfortzónájából, addig Linda – Erika tudtán kívül – annak párjával a tükör mögül figyelte az eseményeket.


– Ennek a makacsságnak akár komoly magánéleti következményei is lehetnek, úgyhogy Erika végül nem tudta megakadályozni, hogy kitörjenek a könnyei – mondta Varró András a műsorban, melyről Erika később így vélekedett:

EITN 2_Ep 5_werk 1

– András a lelkembe gázolt. Viszont ez nem cserbenhagyásos gázolás, mert a kemény pillanatok után segítettek is nekem, mivel rádöbbentettek, hogy csak akkor lehet teljes értékű a párkapcsolatom, ha képes vagyok elfogadni és megérteni a partnerem igényeit is – mesélte könnyeivel küszködve a műsorban Erika, akinek bátorságát és szépségét a forgatás végén párja a karjai közt ecsetelte.

Kapcsolódó Cikkek