2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Erzsébet-utalvány Plusz

Egy mindenkiért

Uhrinyi Tamás,  Erzsebet utalvány(Fotó: Máté Krisztián)

Uhrinyi Tamás,
(Fotó: Máté Krisztián)

Az Erzsébet-utalvány Plusz bevezetéséről Uhrinyi Tamást, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. logisztikai igazgatóját kérdeztük.

– Miért döntöttek úgy, hogy belevágnak a fejlesztésbe?


– Az első Erzsébet-utalványok 2012-ben jelentek meg, az azóta eltelt három évben jócskán megváltoztak a fogyasztói szokások. A kártyás tranzakciók alakulása például csak tavaly közel 20 százalékkal bővült 2013-hoz képest, vagyis az látszik, hogy általánosságban véve a papíralapú fizetőeszközök mindinkább háttérbe szorulnak, az elektronikusak viszont előretörnek. Erre a piaci igényre kívántunk reagálni, szem előtt tartva a munkaadók, a munkavállalók és az elfogadóhelyek igényeit és kényelmét is egyben.

– Vagyis a vásárlók örülhetnek, de milyen a fogadtatás az elfogadóhelyek részéről?

Bátran állíthatom, hogy az Erzsébet-utalvány Plusz kártyát nemcsak a munkavállalók, hanem az elfogadóhelyek is rendkívül pozitívan fogadták. Ezt bizonyítja, hogy a legnagyobb üzletláncokkal gyorsan megállapodásra jutottunk a kártya elfogadásáról. A mágneskártyával valóban mindenki nyer, hiszen nemcsak a vásárlás válik egyszerűbbé, de az ehhez kapcsolódó adminisztrációs és logisztikai feladatok is jelentős mértékben csökkennek, vagyis a munkavállalók mellett a munkáltatók és az elfogadóhelyek is jól járnak az újítással.

Kapcsolódó Cikkek

  • Együtt ünnepeltek a Daru-dombon

    Együtt ünnepeltek a Daru-dombon

    Ismét együtt tölthették a nemzeti ünnepet a csepeliek a Daru-dombon. A Szent István-napi új kenyér mellett lángos, vasalós lepény, erdélyi kürtőskalács magyaros ételek és országtorták várták a vendégeket.

  • Kedvencünk a cafeteria

    Kevés olyan kezdeményezés létezik, amely kivétel nélkül mindenkinek elnyerné a tetszését, ezek közül az egyik kétségkívül a cafeteria-rendszer.