EUR: 335,31 Ft
CHF: 316,07 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Egyéb

Gaál Noémi: Szerencsés vagyok a szerelemben is

Gaál Noémi (Fotó: Máté Krisztián)

Gaál Noémi (Fotó: Máté Krisztián)

A Tv2 időjósa bízik a szerencséjében, ezért évek óta ugyanazokkal a számokkal lottózik. A milliárdos lét nem vonzza, „csupán” annyi pénzt nyerne, amiből egy gyönyörű családi házban élhetne élete végéig.

Őszintén szerencsésnek érzem magam, mert tudom, milyen dolgok fontosak igazán az életben − mondta a Lokálnak Gaál Noémi.

− Mindennap azt érzem, hogy érdemes felkelni valamiért: van munkám, szeretet vesz körül, szeretjük egymást a párommal, Mikivel. Boldoggá tesz már a tudata is ezeknek a dolgoknak. Tudom, közhelynek hangzik, mennyire fontos az egészség, de ha már nincs meg, az mindent megkeserít − mesélte az időjós, aki örül, hogy a magánéletében szerencsés, de nagyon várja, hogy a játékban is kegyeibe fogadja Fortuna.


− Lottózom és sorsjegyeket is szoktam kaparni. Igazán nagy nyereményem még nem volt, de kitartóan, állandó számsorral játszom. Nagyon régen olvastam egy könyvben, hogy bizonyos kultúrákban melyek a legszerencsésebb számok. Ezekből állítottam össze a kedvenceimet és évek óta ezeket ikszelem. Sokat gondolkodtam azon is, mihez kezdenék, ha telitalálatom lenne… Azt hiszem, hogy az a mennyiségű pénz, aminek nem látjuk a végét, akár veszélyes is lehet. Nagyon oda kell figyelni, hiszen nem tudhatjuk, hogyan hat ránk, ha úgy költhetünk el egymillió forintot, mint most ötszázat vagy ezret. Rájöttem, hogy nem szeretnék annyi pénzt, ami gyökeresen megváltoztatja az életemet. Nem akarok luxushajót az Adrián, csak arra vágyom, hogy legyen egy szép családi házunk, ahol megöregedhetek. Nem akarnék tétlen lenni soha, még lottónyeremény után sem.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.