2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Erzsébet-utalvány Plusz

Hat zsebbe az egész világ már belefér

Az Erzsébet-utalvány Plusz kártya méreteit látva az ember nem is gondolná, mennyi minden belefér ebbe az igazolvány méretű plasztikba. Pedig a mágneskártya használatával szinte nincs olyan termék, amely ne volna megvásárolható az itthoni üzletekben.

Erzsébet, utalvány, plusz

1. Étkezési Erzsébet-utalvány zseb: Fogyasztásra kész ételek vásárlására éppúgy fordítható, mint a melegkonyhás vendéglátóhelyek szolgáltatásainak igénybevételére. Jelenleg 8 ezer forintig adható kedvezményesen egy hónapban.


2. Ajándék Erzsébet-utalvány zseb: Korlátlanul felhasználható műszaki cikkek, ruházati termékek megvásárlásán át, akár egészségmegőrzésig. Felső összeghatár nélkül adható, a munkáltató bármekkora értékben biztosíthatja munkavállalója számára.

3. Iskolai Erzsébet-utalvány zseb: Taneszközök, ruházati cikkek és sporteszközök vásárolhatóak vele, de tankönyvek beszerzésére is fordítható. Gyermekenként és szülőnként a mindenkori minimálbér 30 százalékáig adható éves szinten.

4. Kultúra Erzsébet-utalvány zseb: A legkülönbözőbb kulturális programokra használható fel, így például múzeumi, színházi, cirkuszi belépők váltására is alkalmas, vagy éppen a könyvtári beiratkozás is finanszírozható vele. Éves szinten 50 ezer forintos értékhatárig adható adómentesen.

5. Sport Erzsébet-utalvány zseb: Az ide kapott összegek sportesemények látogatására fordíthatóak, belépőjegyek és bérletek vásárolhatók belőle. A munkáltatók éves értékhatár nélkül, adómentesen adhatják a munkavállalónak.

6. Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány zseb: A 10 ezer forintot elérő rendszeres szociális juttatás esetében az összegből 5 ezer forint ezen zsebbe is kifizethető. Aki rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult, az 5800 forint értékben készétel, ruházat, valamint tanszer vásárlására kaphat ilyen támogatást.

Kapcsolódó Cikkek

  • Együtt ünnepeltek a Daru-dombon

    Együtt ünnepeltek a Daru-dombon

    Ismét együtt tölthették a nemzeti ünnepet a csepeliek a Daru-dombon. A Szent István-napi új kenyér mellett lángos, vasalós lepény, erdélyi kürtőskalács magyaros ételek és országtorták várták a vendégeket.

  • Kedvencünk a cafeteria

    Kevés olyan kezdeményezés létezik, amely kivétel nélkül mindenkinek elnyerné a tetszését, ezek közül az egyik kétségkívül a cafeteria-rendszer.