EUR: 335,40 Ft
CHF: 316,07 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Egyéb V.kerület

Ingyen van az üzlet egy hónapig

December 18-ig jelentkezhetnek azok, akik szívesen beköltöznének egy fővárosi üzlethelyiségbe díjtalanul, egy hónapra. A Kortárs Építészeti Központ (KÉK) ugyanis tavasszal másodszor is megrendezi az üresen álló üzletek tulajdonosai és a maguknak helyet kereső kezdeményezések egymásra találását segítő Nyitva! Fesztivált. A program egy hónapjában a beköltöző projektek bérleti díj megfizetése nélkül próbálhatják ki a helyiségeket. Az üzletek eközben látogathatók, az érdeklődők működés közben is megtekinthetik őket. A hónap letelte után a beköltözők és a tulajdonosok megállapodhatnak a folytatásról.

Budapest, 2011. december 13. Karácsonyi fények tükröződnek egy kiadó üzlet kirakatában az Andrássy úton. MTI Fotó: Beliczay László


MTI Fotó: Beliczay László

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.