EUR: 335,79 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Béren kivüli juttatás

Irány Balatonőszöd!

Több mint tízezer főt fogadott idén eddig az Erzsébet-program keretében a balatonőszödi Erzsébet Szálloda ‒ mondta el a Lokálnak az intézmény igazgatója Szalai Zsuzsanna, hozzátéve, hogy még ebben az évben további háromezer vendéget várnak, akik szintén a Programnak köszönhetően üdülnek majd itt.

nagycsalád (fotó: MTI)

Fotó: Nagy Lajos, MTI

– A szezon április elsején indult, és jövő év január 3-án ér véget. Ez alatt az időszak alatt mintegy kétszáz turnust bonyolítunk le, jellemzően telt házzal. Az Erzsébet-program pályázatnyerteseinek biztosítunk pihenési lehetőséget, akik között nyugdíjasok, fogyatékossággal élők, nagycsaládosok, és gyermekek is szép számmal képviseltetik magukat. A nagycsaládos kedvezményezettek átlagosan 4-5 gyermekkel érkeznek pihenni, de volt olyan család, ahol 8 gyermek üdült a szülőkkel együtt – sorolta Szalai Zsuzsanna.


Az üdülések elő- és utószezonban négy, főszezonban, illetve a kiemelt időszakokban három éjszakára szólnak. A balatonőszödi Erzsébet Szálloda, amely 2013-ban csatlakozott az Erzsébet-programhoz, 248 fő befogadására alkalmas, és közvetlenül a tóparton fekszik, 16 hektáros területen. A komplexumban két-, három-, négy- és hatágyas szobák, valamint apartmanok is vannak.

Szolgáltatásokban sincs hiány, hiszen a wellness-részlegtől kezdve a sókamrán át egészen a 120 főt befogadó moziig, széles kínálatból választhatnak az ide érkezők. ‒ Azokra is gondolunk, akik valamilyen szervezett tevékenység keretében szeretnének kikapcsolódni, így kínálunk animációs programokat, kézműves foglalkozásokat, de biciklis túrákat is ‒ emelte ki a szálloda vezetője.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem engedték el nyaralni? Nincs egyedül!

  Nem engedték el nyaralni? Nincs egyedül!

  Minden harmadik munkavállaló szerint nehézkes a nyári szabadságok kivétele, minden második dolgozó pedig arról is beszámol, hogy előfordult már vele, hogy nem engedték az előre tervezett időpontban szabadságra menni.

 • Az unalom is káros lehet az egészségre

  Az unalom is káros lehet az egészségre

  Azt hallották, hogy egy francia alkalmazott beperelte a munkáltatóját arra hivatkozva, hogy az állásában „zombivá unatkozta” magát, ez pedig szakmailag „meggyilkolta” őt?

 • Erzsébet-utalvánnyal gyerekjáték az iskolakezdés

  Erzsébet-utalvánnyal gyerekjáték az iskolakezdés

  A Lokál Extra négy oldalas mellékletében azt mutatjuk be, miért éri meg az Iskolai Erzsébet-utalványt, illetve az Erzsébet-utalvány Plusz kártya Iskolai-zsebét választani, ha tanszervásárlásról van szó.