EUR: 317,77 Ft
CHF: 279,86 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Jenes Kitti jól bírja a távkapcsolatot

A Budapesti Operettszínház ifjú tehetsége már igen fiatalon kitűnt énektudásával és ezt kislányként számos népdalénekversenyen is bizonyította. A népdal iránti vonzalma a nagyszüleihez köthető, akikkel sok időt töltött hortobágyi tanyájukon. A gimnáziumot Debrecenben végezte el, ahol végképp „megfertőzte” őt a musicalláz. 

– A Rómeó és Júliát játszották Debrecenben, és akkor még álmomban sem gondoltam volna, hogy egy nap majd én játszom a női címszerepet – mesélte Kitti.


Jenes

 

 

Először andragógia szakra akart menni, ám végül Pestre költözött, ahol éneket és nyelvet tanult, majd felvették a Pesti Broadway Stúdióba.

– Nem vagyok az a tipikus naiva, bár az alkatomból sokan erre gondolnak. Szeretem, ha egy karakternek története van, és ez igaz a Fame-ben alakított szerepemre is, bár ott egy humorosabb oldalamat is megmutathatom. Szerintem a darab nem is lehetne aktuálisabb, hisz a mai generáció tagjai számára minden adott ahhoz, hogy elkallódjanak. Emlékszem, amikor Pestre költöztem, a fülemben csengtek édesanyám aggódó szavai: Jaj, kislányom, remélem, nem kallódsz el! – mesélte Kitti, aki szabadidejében szeret főzni, zenét hallgatni és ha ideje engedi, utazni, ugyanis holland párja jelenleg még egyetemista.

Miben láthatjuk? 

Fame – Budapesti Operettszínház

Rómeó és Júlia – Budapesti Operettszínház

A Szépség és a Szörnyeteg – Budapesti Operettszínház

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.