2020. április 01., szerda
Hugó

Egyéb

Jolly a hátrányos helyzetű gyerekek segítségére sietett

Jolly a hátrányos helyzetű gyerekek segítségére sietett Heves-megyében. Egy Alapítvány segélykérő üzenetére reagálva saját féltve őrzött stúdió mikrofonját adományozta egy Alapítványnak és felajánlotta a gyerekeknek, hogy jótékonysági koncertjükre készülő karácsonyi dalukat saját stúdiójában meghangszereli, – és mint ének előadó művész is fellépett Suzyval együtt a jótékonysági rendezvényen, hogy hozzájáruljon a kis művészek sikeréhez.

12282066_10207983911099386_140256088_o

-Jolly a Sztárlimonádénak adott exkluzív interjúban elmondta, komoly arculatváltásra készül, a jövőben többet gondol jótékonyságra, maga is művészeti szerepet vállal majd egy alapítvány élén és közszolgálati szerepvállalásra is készül ……….- hogy mire gondolt?- …legyen az ő titka….- de hamarosan hallani fogunk róla…..


Jolly a Pétervásárai Kistérség hátrányos helyzetű gyerekeinek jótékonysági koncertjét támogatta. Jolly a résztevő 5 iskola közül a legkisebbet választotta, hogy elmondja üzenetét: – A gyerekek koncertje mellé áll stúdiójával és mint ének előadóművész is fellép Suzyval és a gyerekekkel 2015. november 26.-án Egerben, – a MUZSIKA Televízió RETRO DISCO műsorának nyilvános TV felvételén…..

Címkék

Kapcsolódó Cikkek