EUR: 338,43 Ft
CHF: 318,95 Ft
2020. február 21., péntek
Eleonóra

Extra

Katalin, Az 50 milliós játszma játékosa: A fiam velem szeretett volna szerepelni

Az 50 milliós játszma kedd esti adásában egy anya-fiú küzdelmet láthatnak a TV2 nézői. Az édesanya, Katalin már számos vetélkedőben megfordult az utóbbi évek során, de most először 20 éves fia, Bence kérte őt, hogy próbáljanak együtt szerencsét.

ruff-4295– Bence idén érettségizett és egyszer elmesélte nekem, hogy nagy vágya együtt szerepelni velem egy műveltségi vetélkedőben. Böngészett az interneten és látta, hogy játékosokat keresnek Az 50 milliós játszmába. Számomra nem volt meglepő a kérése, mivel rengeteg mindent csinálunk együtt, sokat segít a ház körüli teendőkben, ő a legfőbb támaszom – mesélte az Arlón élő édesanya.


Bence siketen született, de egy sikeres műtét után a 4 éve elhunyt Ranschburg Jenőhöz járt fejlesztésekre. A kezeléseknek hála mára teljes értékű életet tud élni. Jelenleg norvégul tanul és villamosvezetőnek készül. Az északi nyelv nem csak őt, de az édesanyját is „megfertőzte”, mivel lánya egy ideje Norvégiában él és Bencével rendszeresen szokták látogatni. A nyereményből többek között erre a szenvedélyükre is szeretnének áldozni.

– Szerencsére nagyon elérhető áron vannak ezek a repülőjegyek, így gyakran tudom látogatni a lányomat, persze erre se jönne rosszul a nyeremény. A másik vágyam, hogy a Csizmás Kandúr alapítvány munkáját segítsem. Véleményem szerint sokkal kevesebbet foglalkoznak a rászoruló cicákkal, mint a kutyusokkal és erre szeretném felhívni a figyelmet – mesélte a szellemi szabadfoglalkozású Katalin, akinek jelenleg két cicusa van. 


ruff-4299Egy nagyobb nyeremény esetén Bence fia egy használt Ford Fiesta-ra szeretne beruházni, de még mielőtt bárki arra gondolna, hogy csak a saját kényelme miatt, Katalin megosztotta olvasóinkkal fia nemesebb céljait.

– A nagybevásárlásoknál rengeteg mindent cipelünk együtt haza, ami nagyon fárasztó. Egy ilyen alkalommal mondta nekem Bence, hogy ha nyerünk, akkor soha többet nem kell cipekednünk – mesélte meghatódva az édesanya.

Kapcsolódó Cikkek