EUR: 337,21 Ft
CHF: 317,84 Ft
2020. február 24., hétfő
Szökőnap

Külföld

Kiderült a Walking Dead szereplőjének sorsa!

Spoiler, spoiler, spoiler – mi szóltunk! A rajongók hetekig találgatták, hogy mi történt a Walking Dead egyik legjobb karakterével, Glennel. Most eláruljuk!

A Walglennking Dead rajongói hetek óta arról beszélnek, hogy vajon mi történt Glennel. A fanatikus rajongók még a kuka alá is bebújtak és úgy próbálták bizonygatni, hogy vajon mekkora a túlélési esély… A karakter ugyanis egy kuka alá bújt és nem lehetett tudni, hogy meghalt-e vagy esetleg zombiként visszatér majd. Glenn azaz Steven Yeun nevét, még a stáblistáról is levették, hogy teljesen összezavarják a nézőket. Nem kell azonban izgulni! Glenn maga elé tartva Nicholast túlélte a támadást. Yeun elárulta, hogy 7 órát töltött a kuka alatt a forgatáson, utálta az egészet. Ráadásul valódi rothadó húsok között, nem csoda, hogy elképesztően büdös volt.


Kapcsolódó Cikkek

 • Bernie Sanders vezet a demokraták versenyében

  Bernie Sanders vezet a demokraták versenyében

  Bernie Sanders vermonti szenátor megerősítette vezető szerepét a demokrata elnökjelölt-aspiránsok körében, az első részeredményekből ugyanis az derült ki, hogy több mint 40 százalékos támogatottsággal ő a várható győztese a szombaton Nevadában megtartott demokrata párti jelölőgyűléseknek (caucusoknak).

 • Koronavírus: ötvenezer ember karanténban Olaszországban

  Koronavírus: ötvenezer ember karanténban Olaszországban

  Az olasz fegyveres erők katonái ellenőrzik a vesztegzár alá helyezett észak-olaszországi önkormányzatokból kivezető utakat, az érintett térségben leállították a vasúti és a helyi tömegközlekedést, valamint kaszárnyákat készítettek elő, ahol a fertőzés esetleges terjedésével további személyeket tudnak karanténba helyezni.

 • Koronavírus: egyre több az olaszországi fertőzött

  Mintegy negyvenre emelkedett szombat délre a koronavírus-fertőzöttek száma Olaszországban, az első olyan európai országban, amelynek saját állampolgárai haltak meg a tüdőgyulladást okozó vírus következtében.