EUR: 337,60 Ft
CHF: 318,42 Ft
2020. február 25., kedd
Mátyás

Program

Kilencedik alkalommal adják át a megyei PRIMA Díjakat

A PRIMA Primissima Díj előszobájának és kiegészítő rendezvényeinek is nevezhető megyei PRIMA Díj ünnepség sorozat Budapesti-Pest megyei regionális díjátadójára a szokásokhoz híven november utolsó hét végéjén kerül sor. Már kilencedik alkalommal hirdetik meg a budapesti és pest megyei kiválóságok számára adható elismeréseket.

A gálaműsorral egybekötött estélyen hat fő részesül ismét Regionális Prima Díj elismerésben, melyhez 1-1 millió forint alapítványi támogatást is kaptak a kiválóságok. Két külön díj is átadásra kerül, 250-250 ezer forint támogatás mellett.


Marjay Gyula a VOSZ KMRSZ elnöke elmondta, hogy idén is igen nagy számú jelölés érkezett a díjazottakra, melyből egy szakmai bizottság választotta ki a legjobbakat és a szervezet elnöksége a Prima Primissima Alapítvány közreműködésével döntött a legjobb hat díjazottról és a két külön díjról.

A díjazottak neve csak a gálaesten válik publikussá, de annyit el lehet árulni, hogy idén is kiemelkedő nevek és művészek lesznek díjazva, akik valóban eleget tesznek a díj szellemiségének és céljainak.


Az előző évek díjazottjaiból a teljesség igénye nélkül néhány nevet felsorolt az elnök úr: Petrás Mária, a Záborszky Kálmán, Kiss B Atilla, Ungvári Tamás, Bognár Szilvia, Karithy Márton, Oberfrank Pál, Szabados Vilmos, Ötvös Csaba. Azt is hozzátette, hogy a regionális díjazottakból többen kerültek már be a nagy Prima Primissima versenybe és akadtak Primissimák is, mint pl. Petrás Mária, Záborszky Kálmán.

A Prima díjakon kívül az ünnepség keretében adják át az Év Vállalkozója díj elismeréseket is. 2015-ben tíz vállalkozó kapja meg a Regionális Év Vállalkozója címet és öt vállalkozás került jelölésre az országos Év Vállalkozója díjazásra.

A díjátadóra 2015. november 27-én kerül sor, ahol a díjazottakon túl a vendégek sorába több közéleti személyt és korábbi díjazottakat is várnak.

Részletesebb tájékoztatót a szervezet honlapján olvashatnak az érdeklődők. (www.vosz-kmrsz.hu)_

Kapcsolódó Cikkek