2020. február 27., csütörtök
Edina

Egyéb X.kerület

Kőbányai a hercegnő

A Kőbányán élő Kármán Dalma lett a tajvani Miss Face of Beauty világversenyén a második legszebb. Eredménye a szakértőket nem érte meglepetésként, hiszen a gyönyörű és okos magyar lány már az alversenyeken is kiváltotta a zsűri elismerését. A Miss Talentre Lakatos Mariann tánctanár készítette fel.

DAlma

A kőbányai lány második lett a világversenyen

Kármán Dalma a Miss Talent  fellépés előtt Tajvanban

Kármán Dalma a Miss Talent-fellépés előtt Tajvanon

Dalma a Miss Bikini alversenyen második helyezést ért el és a Miss Talenten is az első öt között végzett.


– Dalma minden táncos előképzettség nélkül került hozzám, hogy felkészítsem a versenyre – mesélte lapunknak Lakatos Mariann. – Kíváncsian hallgattam meg a zenét, amit hozott, és nagyon örültem, hogy egy modern, de elegáns francia alapot választott. Egy izgalmas székes koreográfiát csináltunk. Sajnos nem volt sok időnk gyakorolni, hetente kétszer találkoztunk, de egy betegség miatt kiesett egy hét. Ennek ellenére Dalma remekül felkészült. Nem csalódtam benne. Gyönyörű az alakja, lenyűgöző, ahogy használja hosszú karját és a lábát, de a legfontosabb a kisugárzása.

Mariann a tajvani versenyt itthon izgulta végig, folyamatosan tartották a kapcsolatot Dalmával.

– Egyetlen mondatot mondtam neki útravalónak: élvezd, amit csinálsz! Nagyon büszke vagyok rá – árulta el a Lokálnak Mariann.

Kármán Dalma is úgy érzi, sokat köszönhet tanárnőjének.

– Gyerekkoromban sok mindent csináltam, de tánccal nem foglalkoztam, éppen ezért volt nagy kihívás ez a feladat – mondta a tavalyi  Miss International Hungary királynője, akinek produkcióját a tajvani zsűri is kíváncsian fogadta, hiszen az európai, Liza Minelli stílusú tánc számukra is kuriózum volt. – Sokat készültem és nagyon örültem a pozitív fogadtatásnak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek