EUR: 338,05 Ft
CHF: 318,65 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb XVI.kerület

Lakatos Mariann készítette fel a királynőt

Lakatos Mariann tánctanár (Fotó: Máté Krisztián)

Lakatos Mariann büszke tanítványára (Fotó: Máté Krisztián)

Kármán Dalma lett a tajvani Miss Face of Beauty világversenyén a második legszebb. Eredménye a szakértőket nem érte meglepetésként, hiszen a gyönyörű és okos magyar lány már az alversenyeken is kiváltotta a zsűri elismerését. A Miss Talentre kerületünk ismert tánctanára, Lakatos Mariann készítette fel.

Dalma a Miss Bikini alversenyen második helyezést ért el és a Miss Talentben is az első öt között végzett.


– Dalma minden táncos előképzettség nélkül került hozzám, hogy felkészítsem a versenyre – mesélte lapunknak Lakatos Mariann. – Kíváncsian hallgattam meg a zenét, amit hozott, és nagyon örültem, hogy egy modern, de elegáns francia alapot választott. Egy izgalmas székes koreográfiát csináltunk. Sajnos nem volt sok időnk gyakorolni, hetente kétszer találkoztunk, de egy betegség miatt kiesett egy hét. Ennek ellenére Dalma remekül felkészült. Nem csalódtam benne. Gyönyörű az alakja, lenyűgöző, ahogy használja hosszú karját és a lábát, de a legfontosabb a kisugárzása.

Mariann a tajvani versenyt itthon izgulta végig, folyamatosan tartották a kapcsolatot Dalmával.

– Egyetlen mondatot mondtam neki útravalónak: élvezd, amit csinálsz! Nagyon büszke vagyok rá – árulta el a Lokálnak Mariann.

Kármán Dalma a Miss Talent fellépés előtt Tajvanban

Kármán Dalma a Miss Talent-fellépés előtt Tajvanon

Kármán Dalma is úgy érzi, sokat köszönhet tanárnőjének.

– Gyerekkoromban sok mindent csináltam, de tánccal nem foglalkoztam, éppen ezért volt nagy kihívás ez a feladat – mondta a tavalyi  Miss International Hungary királynője, akinek produkcióját a tajvani zsűri is kíváncsian fogadta, hiszen az európai, Liza Minelli stílusú tánc számukra is kuriózum volt. – Sokat készültem és nagyon örültem a pozitív fogadtatásnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

  T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

  Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

 • Elbúcsúztak a katonák

  Elbúcsúztak a katonák

  -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.