EUR: 338,49 Ft
CHF: 317,68 Ft
2020. február 29., szombat
Elemér

Extra

Liptai Claudia: Végre elengedtem az összes szorongásom!

adas_53Az egyik legfoglalkoztatottabb női sztár: Az 50 milliós játszmát vezeti, a Sztárban sztárban zsűrizik, két színházban játszik – Liptai Claudia a csúcson van és most úgy érzi, immár minden a helyére került körülötte, nemcsak a munkában, de a magánéletében is. Ugyan nem szeret beszélni róla, mert nem akarja elkiabálni, de új párjával boldog. A legfontosabb persze továbbra is kislánya, és a vele töltött idő. Claudia nem tagadja, hogy igazán szigorú szülőnek tartja magát.

– Nem panaszkodhatom az életemre. A gyerekem jól van, én jól vagyok, szerelmes vagyok, jó a munkám, remek feladatokat kapok… Most minden szuper – mesélte a Lokálnak Claudia. A Tv2 műsorvezetőjének nagyon feszes az időbeosztása, alig van szabad perce, hisz a tévézés mellett szeptembertől folytatja cukrászi tanulmányait is. Mindez nem egy fellángolás, hanem egy igazi, hivatás iránt érzett szerelem, amiből egy percet sem venne el. Rendesen jár az iskolába és a gyakorlatokról sem hiányozna soha. A rengeteg elfoglaltság mellett biztosan annak is köszönheti fáradhatatlanságát, hogy most már fél éve magánéletében is határtalan a boldogsága, és ez a hátország sok erőt ad. Kedvese, a Pataki cukrászda tulajdonosa, Pataki Ádám, akivel az ország fagylaltja verseny zsűritagjaként találkozott, majd a gyakorlati helye is a cukrászda lett.


– Örülök, hogy nála lehetek tanuló, tőle csak tanulni lehet, hisz az egyik legjobb cukrászmester az országban. Igyekszem megállni, hogy ne kóstoljam meg a finomságokat, ez általában sikerül is, hisz annyira izgalmas az a napi öt-hat óra, amit ott eltöltök. Az ember tanulóként a feladatra és a tananyagra koncentrál, eszébe sem jut, hogy mit enne közben. Egyébként nem vagyok édesszájú, inkább a sós sütemények jelentik a csábítást. A pogácsás pultot nagy ívben kerülöm, nehogy elcsábuljak – nevetett a tévés, aki szeretné, ha a kislánya is az egészséges életmódot követné, és egészséges önképe lenne. A kilencéves Panka imádja a verseny aerobikot, amit nemcsak kedvtelésből, hanem versenyszerűen űz, nem is akármilyen sikerekkel. Csapatával már nemegyszer versenyt is nyertek vagy álltak a dobogón.

adas_375– Nagyon fontos, és én maximálisan hiszek is abban, hogy ép testben ép lélek lakozik. Egyébként nagyon szigorú szülő vagyok, nem hagyom, hogy a lányom ne sportoljon vagy hogy abbahagyja a mozgást. Szerencsére ez fel sem merül benne, nagy lelkesedéssel vesz részt az edzéseken. A sport nagyon komoly erőt ad a tanuláshoz és az élethez is. A közösség ereje, a célorientáltság sokat segíthet, hogy legyen valódi értelme az életének, és ne kallódjon majd jobbról, balra. Hiszek abban, hogy fegyelmezett lesz és sokkal jobban old majd meg dolgokat, ha a tanulás mellett sportol is. Panka alapból nagyon rendes és jó természetű gyerek. Szerintem már most teljesen más személyiség, mint én. Biztos vagyok benne, hogy az ő életét nem árnyékolja majd be, hogy híres szülők gyereke, pedig sokan féltik ettől. Már most pontosan tudja, mit szeretne, és tesz is érte, hogy elérje a céljait. Persze az is fontos, hogy minden pillanatban és helyzetben érezze, hogy mi, a szülei nagyon szeretjük és támogatjuk, ahogy tudjuk – tette hozzá Claudia, aki az utóbbi években több bókot kap, mint 10-20 évvel ezelőtt.


– Bár úgy éreztem volna magam 15 éve, mint most! De ez a negyvenes nők életérzése, hogy megérkezik az ember. Már pontosan tudom, mit akarok, hogy akarom, kivel, és meddig… szóval mindent. Ildikének, a fodrászomnak néha viccesen mondom is, hogy „fújjál még több lakkot”, hátha akkor úgy maradok. Ez így van a gondolataimmal is. Iszonyú fontos dolog, hogy tudom, mi mennyit ér, és már nem félek attól, hogy valaki nem szeret vagy nem kellek neki. Minden szorongást elengedtem!

adas_2

Kapcsolódó Cikkek