2020. február 18., kedd
Bernadett

Belföld

Magyar divattervező sikere Amerikában

Hrivnák Tünde divattervező ismét óriási sikert aratott az Amerikai Egyesült Államokban Kalocsai és Matyó mintákkal díszített ruhakölteményeivel.

A Washingtoni Magyar Nagykövetség, a chicago-i Copernicus Center és a Carnegie Hall New Yorkban csak néhány a Hrivnák Tünde által tervezett BY ME ruhakollekció tengerentúli turnéjának állomásaiból.

A közönség felállva tapsolt a magyar modellek által bemutatott egyedi tervezésű, nemzeti büszkeségeinkkel díszített, kézzel hímzett prémium kollekció láttán.

Nagy érdeklődés kísérte Hrivnák Tünde előadását az amerikai Marymount University fashion designer szakán.
A turné a Magyar Nemzeti Kereskedőház szakmai együttműködésének köszönhetően jött létre.

divat1

Kapcsolódó Cikkek

 • Amerika újra az Utazás kiállításon

  Amerika újra az Utazás kiállításon

  Hosszú idő után ismét saját standdal jelenik meg az idei Utazás kiállításon az Amerikai Egyesült Államokat mint úticélt promotáló Discover America Hungary.

 • Korszakos beszédet tartott Orbán

  Korszakos beszédet tartott Orbán

  Orbán Viktor az általa meghonosított évértékelő beszédeiben mindig olyan ügyeket emel napirendre, amelyek hosszútávon meghatározzák Európa és Magyarország sorsát – mondták elemzők a Lokálnak a miniszterelnök évértékelő beszédére reagálva.

 • Megfelelően kezeli a koronavírus-helyzetet a kormány

  Megfelelően kezeli a koronavírus-helyzetet a kormány

  A kormány a súlyának megfelelően kezeli a koronavírus-helyzetet, időben felkészült a kihívásokra; Magyarországon jelenleg nincs fertőzött – mondta Kásler Mikós, az emberi erőforrások minisztere az Országgyűlés hétfői ülésén.

 • Elképesztően alpári volt az ellenzéki polgármester

  Elképesztően alpári volt az ellenzéki polgármester

  Ellenzéki politikus révén Baranyi Krisztina Ferencváros polgármestere sem jön zavarba ha trágárságról van szó. A politikus asszony múlt héten a legnagyobb természetességgel hülyézett le egy fideszes képviselőt.