EUR: 335,82 Ft
CHF: 315,62 Ft
2020. február 17., hétfő
Donát

Egyéb XII.kerület

Mautner és Széll megszeretteti az otthon főzést

Ételkóstolóval egybekötött családias hangulatú találkozón mutatta be a Németvölgyi úti Villa Bagatelle-ben Mautner Zsófia és Széll Tamás közös szakácskönyvét.

Mautner Zsófia és Széll Tamás szakácskönyvének bemutatója Villa Bagatelle ( Fotó: Sáfár Tibor)

Mautner Zsófia és Széll Tamás jó hangulatban mutatta be közös szakácskönyvét a Villa Bagatelle-ben

Az Ízek nyomában című kötet 104 könnyen elkészíthető ételreceptet tartalmaz, ebből 52 Széll Tamásé, az Onyx étterem séfjéé, 52 pedig a nyolcadik szakácskönyvét jegyző háziasszony-műsorvezető, Mautner Zsófi szerzeménye.


A gyönyörűen illusztrált, exkluzív receptgyűjtemény egyszerre mutatja be a kétféle stílust, kétféle konyhát és világot, amit Tamás és Zsófi képvisel, ugyanakkor azt a harmóniát is, amellyel együtt dolgoztak a közös cél érdekében, hogy megszerettessék az emberekkel az otthon főzést.

– Gyakorló háziasszonyként én a csajos, gyors, színes, házias ételeket kedvelem, fűszerek orgiájával megbolondítva. Ilyen recepteket válogattam. Nálam nem annyira a technológia számít, inkább a látványos siker. Közös munkánk során nagyon sokat tanultam Tamástól, de talán nekem is sikerült őt egy-két háziasszonyi praktikával megismertetni – mondta a Lokálnak Mautner Zsófi. Széll Tamás hivatásos szakácsként máshogyan viszonyul a főzéshez.

– Számomra fontos a szakma. Szeretem a technológiát becsempészni, de ebből csak azokat a fogásokat mutatom az olvasóknak, amit ők is könnyen elsajátíthatnak, és sokkal jobb lesz tőle az étel. Fontos, hogy a modern világban is tudjunk otthon is minőségi ebédet, vacsorát készíteni. A cél, hogy az otthon főzés örömét megízleltessük!

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.