EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Egyéb XI.kerület

Még 485 parkolóhely

Összesen 485 férőhelyet biztosító P+R parkoló nyílt Őrmezőn az M4-es metró kelenföldi végállomásánál. Az új parkolót azok használhatják, akik Buda délnyugati részéről vagy az agglomerációból érkezve szeretnék letenni az autójukat, hogy onnan metróval, busszal vagy villamossal utazzanak tovább a belváros irányába.

P+R Örmező11

Az itt lők autó nélkül folytathatják utukat a belváros felé

– Az új parkolót az M1–M7 bevezető szakaszáról és a balatoni útról az Egér úton át balra, a Péterhegyi útra kanyarodva lehet megközelíteni. A parkoló az elágazástól egy kilométerre található. Az M4-es metró kelenföldi végállomásánál, az épülő Budaörsi úti csomópont és a metróvégállomás őrmezői kijárata között található P+R parkoló akadálymentes, így mozgáskorlátozottak is kényelmesen igénybe vehetik – tájékoztatott a BKK.


A belváros tehermentesítése és a felszíni forgalom fokozatos csökkentése érdekében megépített új P+R parkoló összköltsége 273,1 millió forint volt, ami várhatóan teljes egészében elszámolható lesz európai uniós forrásból.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.