2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Egyéb XIII.kerület

Megírtuk, kijavították!

A múlt héten megírtuk, hogy van egy kis gond a Pannónia utcai iskola előtti kerékpár-, illetve forgalmi sávval. Halász Áron, a Magyar Kerékpáros Klub elnökségi tagja a Lokálnak azt mondta, a káoszt az okozza, hogy egy kivitelező egyenesen haladó sávot festett a parkolósávba és ezzel a lámpa után szabályosan parkoló autókba vezeti a sofőröket. Úgy látszik, másnak is feltűnt a hiba, és ma már autós és kerékpáros is biztonságosan közlekedhet, hiszen az egyenesen haladó sávot „átadták” a parkoló autóknak, míg a kerékpársáv melletti sávból már egyenesen is lehet haladni.

Pannónai utca1

Ilyen volt…

Pannónai utca2

…ilyen lett

Pannónia utca3

Tábla is figyelmeztet a változásra (fotó:Fehér György)

Kapcsolódó Cikkek

 • Mintha győztek volna: döntetlen

  Mintha győztek volna: döntetlen

  A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

 • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.

 • Tavaszváró töltött kacsa

  Tavaszváró töltött kacsa

  Az utolsó hivatalosan téli hónap végén – időjárástól függetlenül – már a márciusi tavaszra készülünk.