EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 22., szombat
Gerzson

Egyéb VI.kerület IX.kerület X.kerület XI.kerület XIII.kerület

Megújul a Határ úti aluljáró

A Fővárosi Közgyűlés döntésének értelmében a 3-as metró vonalán több aluljárót is felújítanak, mert jelenlegi állapotuk szerint sem a biztonsági és műszaki követelményeknek, sem a kor szolgáltatási és minőségi elvárásainak nem felelnek meg. A tervek szerint a következő metróállomások gyalogos aluljáróit újítják fel: Újpest-Központ, Árpád híd, Dózsa György út, Lehel tér−Ipoly utca, Lehel tér−Victor Hugo utca, Nyugati tér, Corvin negyed, Nagyvárad tér, Népliget, Ecseri út, Pöttyös utca, Határ út. A 3-as metró felújítása miatt − 2016 második felétől − az érintett állomások amúgy is le lesznek zárva, a csatlakozó aluljárók felújítása így szervezési szempontból problémák nélkül megoldható. A beruházások összköltsége hétmilliárd forint lesz.

PENTAX DIGITAL CAMERA

fotó:wikipédia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.