2020. február 17., hétfő
Donát

Egyéb XV.kerület

Meseszínházi sorozat Pestújhelyen

Katáng együttes (katang.hu)

A Katáng együttes tagjai megzenésített versek segítségével a mesék földjén hívják a gyerekeket nagy kalandozásra Az Üveghegyen túlban. Az úton a vándorok találkoznak tündérrel, óriással, a világszép királykisasszonnyal és még sok mesebeli teremtménnyel. (Fotó: katang.hu)

A Pestújhelyi Közösségi Ház az óvodás és kisiskolás korosztály számára indít gyerekszínházi sorozatot. Az előadások délelőtt 10 órakor kezdődnek és 800 forintba kerül a belépőjegy alkalmanként. Hatalmas sikert aratott már az első előadás is, amely a Furulyás Palkó volt a Kolompos együttestől. Legközelebb a Fabula Bábszínház érkezik Mazsola történetével, de műsorra tűzik Az Üveghegyen túl című mesét, valamint Az ördögbe!!! című előadást is. A programokhoz folyamatosan lehet csatlakozni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.