EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Egyéb IX.kerület

Nálunk marad a Ludwig Múzeum

Nem költözik a Városligetben felépítendő Új Nemzeti Galéria épületébe a Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum (Lumú). Marad jelenlegi helyén, a Müpában.

Budapest, 2014. augusztus 15. A Ludwig Múzeum (Kortárs Művészeti Múzeum) bejárata a Művészetek Palotája épületében (a MÜPA-ban), a főváros IX. kerületében, a Komor Marcell utcában. MTVA/Bizományosi: Simó Endre  *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.


MTVA/Bizományosi: Simó Endre 

Baán László, a Liget projekt miniszteri biztosa emlékeztetett: az elmúlt hónapokban számtalan kísérlet történt az egész elképzelés újragondolására, némelyikről aztán kiderült, ezek nem alternatívaként működnek, hanem a Liget program kiegészítéseként. Ennek elemeit a kormány október 20-i döntése véglegesítette, így eldőlt, hogy a Lumú nem kerül az Új Nemzeti Galéria épületébe, amely ezzel mintegy 20 százalékkal kisebb lesz és kivitelezési költsége is alacsonyabb lehet – számolt be az MTI.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek