EUR: 338,26 Ft
CHF: 318,62 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb XIV.kerület

Női önvédelmi kurzusok kezdőknek és haladóknak

önvédelemAzoknak, akikkel már megtörtént és azoknak, akikkel még nem – hogy ne kelljen félned. Új önvédelmi csoportképzés indul november 10-én a Cserepesházban (Vezér utca 28/b).

Milyen helyzetek lehetnek veszélyesek? Hogyan kerüljük el azokat? Mire figyeljünk? Ha mégis baj van, mit tegyünk? Hogy érjük el, hogy a félelem ne bénítson le bennünket? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre is választ ad a női önvédelmi képzés, ahol tapasztalt oktatókkal, jó társaságban, a gyakorlatban is hasznosítható tudást szerezhet a kezdő és haladó csoportokban keddenként 20−21 óráig.

Jelentkezési határidő: november 9. Az új csoport november 10-én indul a 3 danos Sensei Tóth István vezetésével. További információ a 06/20-982-31-14 telefonszámon.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.