2020. február 29., szombat
Elemér

Egyéb

Önnek is lehet karcsúbb a hitele!

Mint ahogy minden évben, az adventi időszak beköszöntével a karácsonyi ajándékozási roham is elstartol. A rokoni és a baráti kívánságokat összegyűjtő lista hosszúságától függően ilyenkor kapóra jön némi anyagi segítség. A bankoknál sem gondolják ezt másképp, a pénzintézetek személyi hitel- és adósságrendező hitelajánlatokkal készülnek az ünnepekre.

vásárlás, karácsony, ajándék (Profimedia)

Fotó: Profimedia

Az ünnepi időszak közeledtével sokan látják elérkezettnek az időt egy régóta dédelgetett álom valóra váltására. Sokak számára a legkézenfekvőbb megoldás, ha személyi hitelt igényelnek. Ez a legtöbb hitelintézetnél már egyszerűen, interneten keresztül is kezdeményezhető. Pozitív hitelbírálat esetén a hitel összege rendszerint gyorsan rendelkezésre áll, így máris hozzáfoghatunk terveink megvalósításához.


Kalkuláljon Ön is!

www.citibank.hu/ajandek

A bankok sokszor különleges ajánlatokkal is készülnek a karácsonyi időszakra. Megéri tehát az igénylés előtt tájékozódni, mert akár hasznos, nagy értékű ajándékokat is kaphatunk hitelünk mellé.

Gyakorta előfordul, hogy a banki ügyfelek nem egy, hanem több hitel törlesztőrészletét is fizetik párhuzamosan. Havi szinten ezek együttesen már komoly összeget jelentenek, amelynek hiánya a karácsony közeledtével különösen szembetűnő. Az ilyen gondok enyhítésére a bankok adósságrendező hiteleket kínálnak a fogyasztóknak: ezzel a megoldással az egyszerre több kölcsönt is maguk előtt görgető ügyfelek egyetlen, akár alacsonyabb törlesztőrészletű hitelre cserélhetik le a meglévőket. Adósságrendező hitelt igényelhetünk úgy, hogy az összes eddigi törlesztőrészletet egyetlen alacsonyabb váltja ki, vagy úgy, hogy a törlesztőrészlet változatlan marad, de mivel az új hitel kamata alacsonyabb, így akár egy egyszeri nagyobb, szabadon felhasználható összeghez is hozzájuthatunk. Ez a konstrukciótípus folyószámlahitel, autókölcsön, személyi hitel vagy akár hitelkártya-tartozás kiváltására is igénybe vehető, és nagy előnye, hogy az adósságrendezésen felüli hitelösszeg – amennyiben van ilyen – szabadon felhasználható.


Az adósságrendező hitelek nagy része kezes és ingatlanfedezet nélkül igényelhető és forintalapú, így az ügyfeleknek árfolyamkockázattal sem kell számolniuk. Emellett sok esetben a hitel törlesztőrészlete a teljes futamidő alatt fix, ami hosszú távon kiszámíthatóvá teszi az ügyfelek havi hitelterheit.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mintha győztek volna: döntetlen

  Mintha győztek volna: döntetlen

  A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

 • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.

 • Tavaszváró töltött kacsa

  Tavaszváró töltött kacsa

  Az utolsó hivatalosan téli hónap végén – időjárástól függetlenül – már a márciusi tavaszra készülünk.