EUR: 366,08 Ft
CHF: 345,57 Ft
2020. április 05., vasárnap
Vince

Erzsébet-utalvány Plusz

Rátalált egymásra a SPAR és az Erzsébet-utalvány Plusz

A hét elejétől már az összes SPAR áruházban elfogadják az Erzsébet-utalvány Plusz kártyát. Az üzletláncnál azt mondják, a plasztik bevezetésével látványosan felgyorsult a kasszáknál való fizetés.

Vásárlás Erzsébet utalvány kártya (Fotó: Máté Krisztián)

(fotó: Máté Krisztián)

Kedden ért véget az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya hivatalos tesztidőszaka a SPAR üzletekben. Ennek során az új rendszert négy üzletben tesztelték: Bicskén a szupermarketben, Tatabányán szintén egy szupermarketben és az InterSpar-áruházban, illetve Budapesten, az Allee interspar-jában. – A próba keretén belül nemcsak a berendezéseket, hanem a vásárlókat is teszteltük, így 124 dolgozónk kapott Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyát – mondta el Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.


A tapasztalatok összességében rendkívül kedvezőek voltak, ennek eredményeképpen november 24-étől az összes hazai SPAR, City SPAR és INTERSPAR–áruház elfogadja az Erzsébet-utalvány Plusz kártyával való fizetést. – A SPAR számára több előnyt is jelent az elektronikus rendszerre való átállás. Az egyik legfontosabb, hogy szemmel láthatóan felgyorsultak a fizetési folyamatok – emelte ki Maczelka, hozzátéve, hogy ez azért is bír jelentőséggel, mert a üzletlánc éves forgalmának mintegy 3-4 százaléka az Erzsébet-utalványok beváltásából keletkezik.

További előnyt jelent, hogy az utalványokhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatok gyakorlatilag megszűntek, valamint a munkavállalói juttatások kiosztása is egyszerűsödött az Erzsébet-utalvány Plusz kártya bevezetésével.

Kapcsolódó Cikkek

  • Együtt ünnepeltek a Daru-dombon

    Együtt ünnepeltek a Daru-dombon

    Ismét együtt tölthették a nemzeti ünnepet a csepeliek a Daru-dombon. A Szent István-napi új kenyér mellett lángos, vasalós lepény, erdélyi kürtőskalács magyaros ételek és országtorták várták a vendégeket.

  • Kedvencünk a cafeteria

    Kevés olyan kezdeményezés létezik, amely kivétel nélkül mindenkinek elnyerné a tetszését, ezek közül az egyik kétségkívül a cafeteria-rendszer.