EUR: 335,16 Ft
CHF: 315,70 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Rejtélyes betegség támadta meg Kim Cattrall-t!

kimcATTRALLA Szex és New York című sorozat 59 éves sztárja Londonban lépett volna fel a Royal Court- Jerwood Theater-ben november 25-től a Linda című darabban, de a főpróba héten váratlanul lemondta az egész szériát a színésznő, melynek hátterében valamilyen titokzatos megbetegedés áll. A hír után nem sokkal később közleményt adott ki  miszerint: Hatalmas fájdalommal jelentem be, hogy az orvosaim tanácsára nem tudom folytatni a Linda című előadás munkálatait. Nagyon köszönöm a megértést, amit a színház tanúsított az állapotom iránt és hogy megértették, hogy az egészségem az első- tudatta a rajongókkal Cattrall a szomorú hírt, az viszont még mindig nem derült ki, hogy mi az a súlyos betegség, ami miatt egy komplett szériát le kellett mondania. A szerepet az angol színpadok egyik leghíresebb csillaga Noma Dumezweni veszi át.

Kapcsolódó Cikkek

  • 15 kiló a kis vízilólány

    15 kiló a kis vízilólány

    A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

  • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.