2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Sandra Bullock és Bradley Cooper filmje sem érdekelt túl sok nézőt

Sandra Bullock és Bradley Cooper – két hollywoodi nagyágyú – új filmje nem érdekelt túl sok mozinézőt a halloweeni hétvégén Észak-Amerikában.

Az Our Brand Is Crisis című politikai szatírára, amelyben az Oscar-díjas Bullock kampánystratégát alakít, 3,4 millió dollárért (alig egymilliárd forintért) váltottak jegyet péntektől vasárnapig Amerikában és Kanadában. Az ételművész című vendéglői drámára pedig, amelyben Cooper a sztár, ötmillió dollárért (1,4 milliárd forintért) fogytak a jegyek.


Az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsán továbbra is a Mentőexpedíció című háromdimenziós marsi sci-fi trónol: a hétvégén 11,4 millió dollárral (3,2 milliárd forinttal) növelte eddigi bevételét Ridley Scott filmje, melynek főhőse a vörös bolygón ragadt Matt Damon.

Hallooween ide vagy oda, a horrorok sem mentek jól: a Scouts Guide to the Zombie Apocalypse című munka bizonyult a legkevésbé izgalmasnak a közönség számára, mindössze 1,8 millió dollárt (félmilliárd forintot) keresett.

Kapcsolódó Cikkek

  • 15 kiló a kis vízilólány

    15 kiló a kis vízilólány

    A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

  • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.