EUR: 335,57 Ft
CHF: 315,87 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Szenvedélye miatt hagyott fel a tévézéssel a híradós

Három éve tűnt el a televízió képernyőjéről az MTV műsorvezetője, nyilvánosság helyett  ma már a szenvedélyének él.

Nagy Judit 12 éven át az MTV műsorvezetője volt, otthagyta a tévézést, hogy csokoládét tervezhessen.  Emellett speciális csokoládékócsoki-074stolókat, élményprogramokat és különböző tréningeket tart.  Legújabb csokoládéválogatásával nem csak az ízlelőbimbókat célozza meg, hanem Föld körüli utazásra invitálja azokat, akik megkóstolják a különleges édességet.


– Kislánykorom óta rajongok a csokoládéért! A sok ízlelés és a csokoládékészítés különös módon hatott a személyiségemre. Rádöbbentem arra, hogy mennyi lehetőség rejlik ebben az anyagban – mesélte Judit. – Ez az új kollekció egy 8 napos Földkörüli utazás. 8 égtáj, 8 bonbon, 8 íz, 8 kérdés. Az Iránytű kollekció egy ajándékba kapott idő, amit magunkra fordíthatunk. Lehetőség arra, hogy egy kicsit játsszunk illatokkal, ízekkel, és közben olyan dolgokon gondolkodjunk el, amire sosem jut időnk. Hiszem, hogy a magunkra szánt idő busásan megtérül!

nj08

Kapcsolódó Cikkek

  • Akusztikus elődöntőkkel folytatódik A Dal 2020

    Akusztikus elődöntőkkel folytatódik A Dal 2020

    Akusztikus elődöntőket rendeznek A Dal 2020 műsorsorozatban. A három élő válogató adásból továbbjutott tizennyolc előadó közül most szombaton kilencen lépnek színpadra a Duna Televízióban és a Duna World csatornán látható eseményen.

  • Hatalmas siker a premieren

    Hatalmas siker a premieren

    Ki gondolta volna még 1973-ban, amikor először vitték színpadra Adamis Anna és Presser Gábor szerzők művét, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical előadást, hogy 2020-ban is szűnni nem akaró tapssal fogják ünnepelni ezeket a kiváló, korszakokon is átívelő, közkedvelt dalokat?