EUR: 334,48 Ft
CHF: 314,39 Ft
2020. február 17., hétfő
Donát

Egyéb XVII.kerület XVIII.kerület XIX.kerület XX.kerület XXIII.kerület

Színpadot adnak a tehetségek alá

Jelentkezőket várnak az Advent Budapest elnevezésű téli kulturális fesztiválra. A Szabad Tér Színház fellépési lehetőséget biztosít a karácsonyi időszakban hagyományőrző, színjátszó és művészeti csoportok, amatőr és profi együttesek, egyéni fellépők, valamint zeneiskolák és művészeti intézmények növendékei számára.

Fotó: Geberle Berci - www.adventbudapest.hu

Lassan hangolódhatunk a szeretet ünnepére (Fotó: Geberle Berci)

Ha tud olyan csoportról, amely szívesen mutatná meg előadását a Városháza parkban felállítandó Üvegházban a Deák tér mellett, szóljon nekik, hogy erre most lehetőség van. November 21. és január 3. között egy színházi alaptechnikával felszerelt, fűtött, száz fő befogadására alkalmas, a fesztivál idejére felállított alkalmi játszóhelyen, emelt színpaddal várja az Advent Budapest a jelentkezőket. A produkciókat hétfőtől csütörtökig, a délutáni és kora esti órákban láthatja a közönség. A harmadszor megrendezett programban idén a gyerekek a gyerekekért címszóval olyan csoportok jelentkezését is várják, amelyek  szívesen adnak ajándékba műsort (vagy más adományt) hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő gyerekeknek.


Jelentkezni a [email protected] e-mail-címen és a +36-1-375-5922/112-es telefonszámon lehet minimum húsz-, maximum ötvenperces műsorral, melynek témája kapcsolódik a karácsonyi ünnepkörhöz. A határidő november 15.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.