2020. február 24., hétfő
Szökőnap

Extra

Totális őrület a hétvégén!

A tavalyi hatalmas, több mint tízezer vendéget számláló közönségsiker után, idén november 14-én újra felcsendülnek a 80-as, 90-es évek legnagyobb slágeri a Hungexpo G arénájában. A Total Dance Fesztivál első hallásra főleg a mai harmincas-negyvenes generáció számára ébreszthet fel kellemes emlékeket, ugyanis a korszak olyan nagyágyúi lépnek fel az esten, mint Haddaway és a Fun Factory, de itt lesznek a korszak legnagyobb hazai előadói, a TNT és az Animal Cannibals is. A szervezők azonban nem csak az említett korosztály megjelenésére számítanak.

10388596_444784349040814_2850293916923175754_n

  • Továbbra is jellemző, hogy a jegyvásárlók között releváns arányban jelen vannak a 20-as éveik második felében járók, de természetesen legnagyobb arányban előreláthatólag most is a 30-40-es korosztály teszi majd ki a közönséget javarészt. Tavaly és a márciusi rendezvény után is rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, mind a közönségtől, mind pedig a szakmától – ennek is köszönhető az újabb és újabb Total Dance rendezvények létrejötte. A hazai közönség maximálisan vevő erre a zenei vonalra és örömmel fogadják a ’90-es évek külföldi és hazai sztárjainak visszatérését – mesélték a szervezők.

Az idei show sem lenne teljes, ha a világhírű fellépők körül nem lenne egy, a 21. század igényeit maximálisan kielégítő színpad, stáb és technikai háttér. A szervezők célja a mostani fesztivál esetében az volt, hogy minden legyen egy kicsit nagyobb, színesebb és hangosabb.


12079453_444783642374218_7368087533161043235_n

– Tovább csiszoltuk a hangzást, a látványvilág és a show pedig még grandiózusabb és lélegzetelállítóbb lesz. Idén száz fős profi tánckar emeli az est fényét és persze felfedezhető lesz sok olyan nem mindennapos technikai újítás is az este folyamán, amit még a legnagyobb fesztiválokon sem láthat a közönség. Rengeteg meglepetéssel készülünk, de ezekről inkább nem is rántanánk le a leplet – adták hírül a szervezők.

A korábban említett száz táncos és a fellépők is hónapok óta erre az eseményre készülnek, hiszen az este során több mint ezer különböző 90-es évekbeli dal fog felcsendülni, melyek között mindenki megtalálhatja a kedvencét. A fellépők mellett a jövő heti fesztiválon rengetegen dolgoznak azért, hogy a vendégek igazán jól érezzék magukat. Közel kétszáz ember figyel arra, hogy a több mint ezer lámpa és a díszlet a megfelelő időpontban, a tökéletes helyen álljon.


Speciális testőrség védi a Snap tagjait

Turbo B.(open arms)

A The Power vagy a Rhythm Is a Dancer a mai napig a legjobb retro partik elengedhetetlen slágerei. Keveset hallani azonban mostanában az előadókról, például a Snap nevezetű formációról, akik a 90-es évek legnagyobb sztárjainak számítottak, de a 2000-es évek közepe óta igen keveset hallattak magukról. Azonban idei Totál Dance Fesztiválon ők is tiszteletüket teszik, hogy visszahozzák magukkal a a régi hangulatot. A szervezők szerint viszont a felléptetésük megszervezése korántsem volt annyira egyszerű, mint az elsőre gondolták volna.

 

– Kikötötték, hogy csak 2,2 méternél magasabb testőrök kísérhetik őket. Kizárólag Audikban hajlandóak utazni, sőt azt is meghatározták, hogy csak Range Roverek lehetnek a felvezető autók. Persze bulizni sem lehet akárhogyan: a backstage-be a legdrágább pezsgőket és vodkákat rendelték meg- tudtuk meg a fesztivál kommunikáció osztályától a rendkívüli sztárallűröket.

Kapcsolódó Cikkek