EUR: 337,56 Ft
CHF: 317,93 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Béren kivüli juttatás

Világklasszis szakmai vezetők az Erzsébet-táborban

Az Erzsébet-program által a gyermekek nemcsak általános, hanem tematikus táborokba is eljuthatnak. A Balaton-parton lebonyolított egyhetes nyári programok több téma köré szerveződnek, így működnek képzőművészeti, zenei, színjátszó és sporttáborok is. Utóbbiak   világ-, vagy éppen olimpia bajnok magyar sportolók szakmai felügyelete mellett zajlanak.

úszás, gyerekek, nyár, medence (Fotó: Profimedia)

(Fotó: Profimedia)

Az úszótáborok egyik szakmai vezetője a 2000-es sydney-i olimpián 200 méteres mellúszásban aranyérmet szerzett Kovács Ágnes. A 2008-ban visszavonult úszóklasszis idén már harmadjára volt aktív szereplője az itteni programoknak. – Az első alkalomtól kezdődően rendkívül szimpatikusnak tartom a kezdeményezést, az ide érkező gyermekeket nagyon jó feltételek és körülmények várják, ezzel olyan lehetőséget teremtve, amelyről egyébként talán nem is álmodhatnának – nyilatkozta a Lokálnak a sportoló.


Kovács Ágnes kiemelte, hogy a táborok inkább tekinthetőek nyaralásnak, mint sem edzőtábornak, ugyanakkor fontos szempont, hogy a jellemzően általános iskolás korú gyerekek minden nap sportolhatnak. – A tréningeket igyekszünk játékos formában megtartani, viszont figyelünk a szakmai követelményekre is, vagyis a Balatonban való strandolás mellett az úszástudás fejlesztésére is hangsúlyt helyezünk – mondta el az olimpia bajnok.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem engedték el nyaralni? Nincs egyedül!

  Nem engedték el nyaralni? Nincs egyedül!

  Minden harmadik munkavállaló szerint nehézkes a nyári szabadságok kivétele, minden második dolgozó pedig arról is beszámol, hogy előfordult már vele, hogy nem engedték az előre tervezett időpontban szabadságra menni.

 • Az unalom is káros lehet az egészségre

  Az unalom is káros lehet az egészségre

  Azt hallották, hogy egy francia alkalmazott beperelte a munkáltatóját arra hivatkozva, hogy az állásában „zombivá unatkozta” magát, ez pedig szakmailag „meggyilkolta” őt?

 • Erzsébet-utalvánnyal gyerekjáték az iskolakezdés

  Erzsébet-utalvánnyal gyerekjáték az iskolakezdés

  A Lokál Extra négy oldalas mellékletében azt mutatjuk be, miért éri meg az Iskolai Erzsébet-utalványt, illetve az Erzsébet-utalvány Plusz kártya Iskolai-zsebét választani, ha tanszervásárlásról van szó.