EUR: 337,98 Ft
CHF: 318,00 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb XVII.kerület XVIII.kerület

Volt, nincs autóroncs

A Lőrinci és a Bélatelepi út találkozásánál van egy buszmegálló. Az erdő által határolt területen egy Mitsubishi Carisma személygépkocsi-roncs hónapokig várta, hogy valaki elszállítsa. A Lokál utánajárt a többször bejelentett ügynek. Láss csodát, már híre, hamva sincs a járműnek!

Összetört autó az árokban 17. kerület ( Fotó: Sáfár Tibor)

A forgalmat nem akadályozza
( Fotó: Sáfár Tibor)

Olvasóink már a nyáron jelezték, hogy egy autó pihen az erdőben a Lőrinci út végén, a buszmegálló mögött, a Bélatelepi út túloldalán. Gondoltuk, hamarosan úgyis intézkednek az illetékesek, de amikor októberben arrafelé jártunk, még mindig ott volt a kocsi. A forgalmat nem akadályozta a fekete Mitsubishi. A már nyár óta ott veszteglő autón nem volt rendszám, összes ablaka ki volt törve, minden mozdíthatót eltávolítottak belőle. A környezetében pedig lassan szabályos szemétlerakó alakult ki, egyre csak nőtt az otthagyott bezsákolt hulladék.


A Lokál megkereste a XVII. kerületi rendőrkapitányságot, az út túloldalán lévő utcatábla házszáma ugyanis Rákosmentéhez tartozik. Mint kiderült, nem mi voltunk az egyetlenek, ugyanis legutóbb is náluk jelentették az esetet, de hamar rávilágítottak, nem ők az illetékesek. A Bélatelepi út azon szakasza, ahol az erdősáv húzódik, a XVIII. kerülethez tartozik. Ők kérdésünkre annyit megerősítettek, hogy valóban hónapok óta ott áll a gépjármű, de információt nem adhattak ki, csak annyit árultak el, kivizsgálás alatt van az ügy.

Összetört autó az árokban 17. kerület ( Fotó: Sáfár Tibor)

Összetört autó az árokban
17. kerület
( Fotó: Sáfár Tibor)

Az ORFK sajtóosztálya megkeresésünkre gyorsan reagált, és a következő választ küldte. „Az ön által említett ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A gépjármű elszállításáról a rendőrség intézkedett.”


És valóban, miután az összes érdekeltet megkérdeztük az ügyben, a rendőrség lépett, és a gépjármű valóban nem rohad tovább az erdő szélén.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.