EUR: 335,90 Ft
CHF: 316,38 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Weisz Fanni báli kisokosa

Hamarosan megkezdődik a báli szezon, ennek apropóján pedig Weisz Fanni modell osztotta meg három szettjét és Fashion Days tippjeit a Lokál olvasóival.

Exkluzív divatesemény

Merjünk igazán extravagánsak és merészek lenni. A különféle anyagok és színek szabadon kombinálhatók, így egyszerre lehetünk elegánsak és lazák.

Divatesemenyre keszulve

Parti

Ha egy partira szól a meghívónk, elengedhetjük a fantáziánkat: Fanni farmerminiruhája, bőrdzsekije és zebramintás borítéktáskája egyszerre kislányos és vagány.

Indulás a partira

Bál

Ilyen eseményeknél a hölgyeknek kötelező a hosszú estélyi ruha, amely stólával vagy kiskabáttal párosítható. Fontos szerepet kapnak a kiegészítők is, ezek passzoljanak egymáshoz!

Bali szett

Kapcsolódó Cikkek

 • 15 kiló a kis vízilólány

  15 kiló a kis vízilólány

  A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

 • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

  Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

  Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.

 • Enyhe idő miatt szenvednek az allergiások

  Enyhe idő miatt szenvednek az allergiások

  A vártnál hamarabb, már február elején megkezdődött az idei pollenszezon. Az allergológus szerint az elviselhetetlen tünetek azonban csak márciustól jelennek meg, így nem árt, ha addigra felkészítjük a szervezetünket.