2020. augusztus 12., szerda
Klára

Béren kivüli juttatás

A Fradi-pályára is zöld az út a Sport Erzsébet-utalvánnyal

Idén több millió forint értékben használtak fel Sport Erzsébet-utalványt a Groupama Aréna mérkőzéseire a szurkolók. A stadion üzemeltetője szerint a kék színű utalvány jót tesz a nézőszámnak. A stadion pénztáraiban más utalványokat is elfogadnak, de messze a Sport Erzsébet-utalvány a legnépszerűbb.

FTC, Fradi, Ferencváros, szurkolók (Fotó: MTI)

Fotó: MTI

A Groupama Aréna éves jegyeladásának mintegy két százalékát teszi ki idén a Sport Erzsébet-utalványok beváltása. Ez azt jelenti, hogy 2015-ben eddig több mint húsz millió forint értékben vásároltak belépőket a stadionba a kék színű utalvány felhasználásával. – Egyértelműen kijelenthető, hogy jót tett a forgalmunknak, hogy már a komplexum átadásának kezdete óta elfogadóhelynek mondhatjuk magunkat – nyilatkozta a Lokálnak Takács Attila az üzemeltető részéről. A Sport Erzsébet-utalvánnyal mind jegyek, mind pedig bérletek válthatóak, Takács azt mondta, hogy tapasztalataik szerint inkább az utóbbi számít kelendőbbnek. – Ezt talán az is magyarázza, hogy nem kell tartani a fizetésekkor a visszajáró elmaradásától, hiszen a belépők vegyes módon is, tehát készpénz és utalvány, vagy bankkártya és utalvány formájában is megválthatóak – magyarázta a Groupama Aréna képviselője.


Takács arról is beszélt, hogy bár más utalványokat is elfogadnak, egyértelműen látszik, hogy mind közül a Sport Erzsébet-utalvány a legnépszerűbb. – Ennek felhasználásával az összes saját rendezésű eseményünkre bejuthatnak a szurkolók, vagyis akár az összes hazai Fradi mérkőzésen jelen lehetnek – hívta fel a figyelmet. Arra a kérdésre, hogy a stadion üzemeltetője miért tartja fontosnak, hogy elfogadja a Sport Erzsébet-utalványokat, úgy reagált: ezt a megoldást tartják az egyik legjobbnak arra, hogy azok is kijussanak a mérkőzésekre, akik egyébként nem feltétlenül áldozhatnának rá pénzt. (x)

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem engedték el nyaralni? Nincs egyedül!

  Nem engedték el nyaralni? Nincs egyedül!

  Minden harmadik munkavállaló szerint nehézkes a nyári szabadságok kivétele, minden második dolgozó pedig arról is beszámol, hogy előfordult már vele, hogy nem engedték az előre tervezett időpontban szabadságra menni.

 • Az unalom is káros lehet az egészségre

  Az unalom is káros lehet az egészségre

  Azt hallották, hogy egy francia alkalmazott beperelte a munkáltatóját arra hivatkozva, hogy az állásában „zombivá unatkozta” magát, ez pedig szakmailag „meggyilkolta” őt?

 • Erzsébet-utalvánnyal gyerekjáték az iskolakezdés

  Erzsébet-utalvánnyal gyerekjáték az iskolakezdés

  A Lokál Extra négy oldalas mellékletében azt mutatjuk be, miért éri meg az Iskolai Erzsébet-utalványt, illetve az Erzsébet-utalvány Plusz kártya Iskolai-zsebét választani, ha tanszervásárlásról van szó.