EUR: 364,15 Ft
CHF: 344,38 Ft
2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Erzsébet-utalvány Plusz

A kártya próbája a vásárló

Azért szeretem, mert sokkal egyszerűbb kezelni, mint a papíralapú utalványokat – mondja el érdeklődésünkre Németh Petra, egyike azoknak, akik már használják az Erzsébet-utalvány Plusz kártyát. A tesztvásárló azt is a pozitívumok között említette, hogy a plasztik adott esetben letiltható, vagyis elvesztése, vagy rosszabb esetben ellopása sem okoz komoly bonyodalmat.

vásárlás, Spar

– Azt is jó ötletnek tartom, hogy az elektronikus kártya, csakúgy mint a bankkártyák, PIN-kóddal védett – emelte ki Németh Petra, aki arról is pozitívan beszélt, hogy az elektronikus megoldással olyan funkciók is elérhetővé váltak, mint az egyenleg lekérdezése, a tranzakciós lista ellenőrzése vagy akár a kártya letiltása.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt ünnepeltek a Daru-dombon

  Együtt ünnepeltek a Daru-dombon

  Ismét együtt tölthették a nemzeti ünnepet a csepeliek a Daru-dombon. A Szent István-napi új kenyér mellett lángos, vasalós lepény, erdélyi kürtőskalács magyaros ételek és országtorták várták a vendégeket.

 • Kedvencünk a cafeteria

  Kevés olyan kezdeményezés létezik, amely kivétel nélkül mindenkinek elnyerné a tetszését, ezek közül az egyik kétségkívül a cafeteria-rendszer.

 • Mindenki másképp csinálja

  Mindenki másképp csinálja

  Ahány ház, annyi szokás – tartja a mondás, és nincs ez másképp a béren kívüli juttatás országonkénti alkalmazásával sem.