EUR: 364,15 Ft
CHF: 344,38 Ft
2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Erzsébet-utalvány Plusz

Elektronikusan is ezerarcú az Erzsébet-utalvány

Idén novembertől új formában is elérhetőek az Erzsébet-utalványcsalád tagjai: a már jól ismert, hatféle, papíralapú utalvány mellé egy narancsszínű plasztikkártya is érkezett. A béren kívüli juttatások mostantól ez utóbbi felhasználásával is adhatók és elkölthetők. A hagyományos, papíralapú Erzsébet-utalványok továbbra is forgalomban maradnak. Az Erzsébet-utalvány Plusz névre keresztelt plasztik legnagyobb előnye, hogy az összes utalványtípust magában foglalja, vagyis nincs már okvetlenül szükség az adott termékkörre beváltható papírutalványt magunknál tartani, az elektronikus megoldással a vásárlás folyamata jóval egyszerűbbé válik. A mágneskártya ugyanis virtuális zsebek formájában a teljes utalványcsaládot tartalmazza, így az Erzsébet-utalvány Plusz kártyával például hideg és meleg ételért, ruházati cikkekért, kulturális és sportrendezvények belépőiért, vagy akár a tankönyvekért is fizethetünk, amennyiben ilyen Erzsébet-utalványt igényeltünk munkaadónktól.

erzsébet, utalvány, plusz (fotó: Erzsébetutalvány)

fotó: Erzsébetutalvány

Az Erzsébet-utalványcsalád új tagja a bankkártyákhoz hasonlóan működik, PIN-kóddal is védett, a nemzetközi MasterCard-csoporttal együttműködésben került kibocsátásra. A plasztikkal történő fizetés az üzletekben elhelyezett kártyaterminálokon keresztül zajlik. Az elfogadóhelyeket minden esetben matrica jelzi, érdemes előzetesen tájékozódni kedvenc üzleteinkről.


Kapcsolódó Cikkek

  • Együtt ünnepeltek a Daru-dombon

    Együtt ünnepeltek a Daru-dombon

    Ismét együtt tölthették a nemzeti ünnepet a csepeliek a Daru-dombon. A Szent István-napi új kenyér mellett lángos, vasalós lepény, erdélyi kürtőskalács magyaros ételek és országtorták várták a vendégeket.

  • Kedvencünk a cafeteria

    Kevés olyan kezdeményezés létezik, amely kivétel nélkül mindenkinek elnyerné a tetszését, ezek közül az egyik kétségkívül a cafeteria-rendszer.