EUR: 337,06 Ft
CHF: 317,79 Ft
2020. február 24., hétfő
Szökőnap

Külföld

Ez a klip tarolta le idén a YouTube-ot!

A Heaven King néven ismert négyéves táncos kislány videója lett idén a YouTube legtöbbször megtekintett felvétele – közölte a Google által birtokolt vállalat.

Az amerikai rapper, Silento Watch Me című videoklipjét, amelyben a mini Beyoncénak is nevezett kislány és táncos csapata New Yorkban előadott koreográfiája látható, több mint 116 milliószor nézték meg az internetes oldalon.


A második helyezett 86 milliós nézettséggel a Clash of Clans című internetes videojáték számára készített Super Bowl-reklám lett, amelynek főszereplője Liam Neeson. A dobogó legalsó fokára Roman Atwood YouTube-híresség Crazy Plastic Ball című felvétele került mintegy 56 millió megtekintéssel.

A legnépszerűbb YouTube-videók listáján szerepel még egyebek mellett a másság elfogadásának fontosságáráról szóló Love Has No Labels című reklám, egy Justin Bieber-karaoke, valamint egy humoros felvétel egy doveri rendőrtisztről, aki az autójában Taylor Swift Shake It Off című dalát hallgatja.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Bernie Sanders vezet a demokraták versenyében

  Bernie Sanders vezet a demokraták versenyében

  Bernie Sanders vermonti szenátor megerősítette vezető szerepét a demokrata elnökjelölt-aspiránsok körében, az első részeredményekből ugyanis az derült ki, hogy több mint 40 százalékos támogatottsággal ő a várható győztese a szombaton Nevadában megtartott demokrata párti jelölőgyűléseknek (caucusoknak).

 • Koronavírus: ötvenezer ember karanténban Olaszországban

  Koronavírus: ötvenezer ember karanténban Olaszországban

  Az olasz fegyveres erők katonái ellenőrzik a vesztegzár alá helyezett észak-olaszországi önkormányzatokból kivezető utakat, az érintett térségben leállították a vasúti és a helyi tömegközlekedést, valamint kaszárnyákat készítettek elő, ahol a fertőzés esetleges terjedésével további személyeket tudnak karanténba helyezni.

 • Koronavírus: egyre több az olaszországi fertőzött

  Mintegy negyvenre emelkedett szombat délre a koronavírus-fertőzöttek száma Olaszországban, az első olyan európai országban, amelynek saját állampolgárai haltak meg a tüdőgyulladást okozó vírus következtében.