EUR: 335,77 Ft
CHF: 315,55 Ft
2020. február 16., vasárnap
Julianna, Lilla

Tech

Fekete péntek helyett jótékony vásárlás

Kamilla, a vakvezető kutya éppen egy megállót jelez

Kamilla, a vakvezető kutya éppen egy megállót jelez

Vásárolt már úgy, hogy közben adakozott? Ha december 22-ig a Notebookspecialista kínálatából szerzi be a karácsonyi ajándékot, amellett, hogy naponta változó, akciós termékekkel találkozhat, minden vásárlás után a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségét ( MVGYOSZ) támogatja.

Aki ebben az időszakban azok közül a termékek közül választ, amelyek mellett az adománygyűjtési grafikát látja, a feltüntetett összeggel automatikusan hozzájárul az adománygyűjtési kampányhoz, amelynek célja, hogy lecserélje a MVGYOSZ és a Vakvezetőkutya-kiképző Iskola kiöregedett, húszéves buszát. A jótékonykodás december 22-ig tart, december 23-án már át is adják az összegyűlt összeget, a buszt pedig legkésőbb februárban vásárolják meg. Mihály Péter, a Notebookspecialista ügyvezetője lapunknak többek között arról beszélt, hogy miért fontos egy cég számára a  karitatív munka.


− A Notebookspecialista mindig is híve volt annak, hogy a megszokottnál többet nyújtson ügyfeleinek – magyarázta az ügyvezető. − Ennek szellemében most, az ünnepi időszakban nemcsak egyszerű árakciókkal, vagyis a Mikulás-tréning-kampánnyal segítünk ügyfeleinknek az ajándékhoz jutásban, de egy jótékonysági akcióval is készülünk: minden vásárlás egyben a Magyar Vakok és

Mihály Péter, a Notebookspecialista ügyvezetője

Mihály Péter, a Notebookspecialista ügyvezetője

Gyengénlátok Országos Szövetségét és a Vakvezetőkutya-kiképző Iskolát is segíti. Úgy gondoljuk, hogy a „black Friday”-őrületen túl kell lépni. Sok embert érünk el országszerte szolgáltatásinkkal, termékeinkkel, így kötelességünknek érezzük, hogy a féktelen akciók mellett segítsünk is azoknak, akik rászorulnak.


És hogy miért éppen a Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének támogatására esett a választás? − A Notebookspecialista otthonosan mozog ezen a területen, hiszen egyik kollégánk az egyesületnél kölyökkutya-nevelőként tevékenykedik, tavaly november óta neveli és képezi Teddyt, a labradort. A szövetséggel és a Vakvezetőkutya-kiképző Iskolával Teddy miatt folyamatos a
kapcsolatunk, ezért már korábban megfogalmazódott bennünk, hogy valamiképp
segíteni szeretnénk – árulta el Mihály Péter. − Teddy az irodánkban, ingergazdag környezetben, folyamatosan emberek között mozog, hogy a képzése végén egy rászoruló tökéletes segítőjévé válhasson. Ebből adódóan üzletünk természetesen kutyabarát, bárki bejöhet és válogathat a notebookok, tabletek, okostelefonok és az egyedi Notebookspecialista számára tervezett táskák között kutyusával együtt.

Kapcsolódó Cikkek