EUR: 335,78 Ft
CHF: 315,61 Ft
2020. február 17., hétfő
Donát

Béren kivüli juttatás

Ha év vége, akkor Demjén-koncert az Arénában

December 30-án újra a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lép fel Demjén Ferenc. Az egyik legnépszerűbb hazai előadó éppen huszonöt évvel ezelőtt adta első évzáró koncertjét.

Demjén Ferenc, koncert (Fotó: MTI)

(Fotó: MTI)

Ahogy az az elmúlt években szokássá vált, Demjén Ferenc idén is a fővárosi Papp László Budapest Sportaréna (Aréna) színpadáról búcsúzik az óévtől. A december 30-án tartott est nagy hagyománnyal bír, hiszen a zenész még 1991-ben adta első önálló koncertjét a sportarénában. Az akkor még Budapest Sportcsarnok (BS) néven működő komplexumban nem év végén, hanem márciusban tartották meg a show-t, az időpont csak néhány évvel később módosult a decemberire. A sajnálatos tűzeset következtében 1999-ben végül elmaradt a szokásos koncert a BS-ben, de ezt leszámítva Demjén Ferenc minden év decemberében színpadra állt, idén immáron huszonnegyedik alkalommal.


Az évzáró műsor ötletét a Szabadság vándora című lemez adta, ennek sikerén felbuzdulva fogalmazódott meg az önálló est gondolata. Azóta persze sokat változott a repertoár, de ezúttal sem fognak hiányozni a nagy slágerek: így a Bergendy, a V’ Moto Rock, illetve a szólópálya korszakaiból visszaköszönő dalok. A december végi show egyik sztárvendége Charlie lesz, a több mint kétórásra tervezett koncerten a magyar dzsessz nagyágyúja is énekel majd, sőt közös duettel is készülnek Demjénnel. Ahogy a korábbi előszilveszteri koncertek kapcsán, a mostanira is nagy az érdeklődés. Korlátozott számban viszont a Ticket Express irodákban, illetve a Tex.hu weboldalon még válthatóak jegyek. (x)

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem engedték el nyaralni? Nincs egyedül!

  Nem engedték el nyaralni? Nincs egyedül!

  Minden harmadik munkavállaló szerint nehézkes a nyári szabadságok kivétele, minden második dolgozó pedig arról is beszámol, hogy előfordult már vele, hogy nem engedték az előre tervezett időpontban szabadságra menni.

 • Az unalom is káros lehet az egészségre

  Az unalom is káros lehet az egészségre

  Azt hallották, hogy egy francia alkalmazott beperelte a munkáltatóját arra hivatkozva, hogy az állásában „zombivá unatkozta” magát, ez pedig szakmailag „meggyilkolta” őt?

 • Erzsébet-utalvánnyal gyerekjáték az iskolakezdés

  Erzsébet-utalvánnyal gyerekjáték az iskolakezdés

  A Lokál Extra négy oldalas mellékletében azt mutatjuk be, miért éri meg az Iskolai Erzsébet-utalványt, illetve az Erzsébet-utalvány Plusz kártya Iskolai-zsebét választani, ha tanszervásárlásról van szó.