EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan

Extra

Hajnal János tabukat döntöget

janiA jóképű színészben viszonylag későn érett meg az elhatározás, hogy a világot jelentő deszkákon próbáljon szerencsét. Egy évig tanult a Shakespeare Akadémián, de végül a Vörösmarty Színház Stúdiójában végzett. Tanulmányai mellett pedig többek között autóalkatrész-gyárban, gyorsétteremben és éjszakai bárokban is dolgozott. Saját elmondása szerint: „Inkább önképzőnek mondanám magam, de szerencsére kiváló mesterektől tanulhattam.” A Spirit Színház igazgatója, Perjés János kérte fel, hogy dolgozzanak együtt az idei évadban. A tabudöntögető Chatszoba című darab után a Soping end Fáking című botránydarabban kapott főszerepet, amely nem nélkülözi az olyan kényes témákat, mint a szexuális szabadság és a drogfogyasztás.

− Nem tudom, hogy vannak-e egyáltalán határaim. Ha egy darab nem öncélú, bármi beleférhet. 28 éves vagyok, elég fiatal ahhoz, hogy mindent meg akarjak ismerni, és ez éppen egy ilyen történet: mindig aktuális, nagyon sok rétegű, és mindenki megtalálhatja benne a maga igazságát – mesélte János.


Kalandvágya a motorozásban és az utazásban is felszínre tör. − Egyszer úgy mentem el egy külföldi vakrandira, hogy azt sem tudtam, tulajdonképpen kihez megyek. Egyszerűen csak vettem egy repülőjegyet és már mentem is.

Miben láthatjuk?

Soping end fáking − Spirit Színház

Chatszoba − Spirit Színház

Szeretők − Spirit Színház

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.