2020. április 06., hétfő
Vilmos, Bíborka

Extra

Hajnal János tabukat döntöget

janiA jóképű színészben viszonylag későn érett meg az elhatározás, hogy a világot jelentő deszkákon próbáljon szerencsét. Egy évig tanult a Shakespeare Akadémián, de végül a Vörösmarty Színház Stúdiójában végzett. Tanulmányai mellett pedig többek között autóalkatrész-gyárban, gyorsétteremben és éjszakai bárokban is dolgozott. Saját elmondása szerint: „Inkább önképzőnek mondanám magam, de szerencsére kiváló mesterektől tanulhattam.” A Spirit Színház igazgatója, Perjés János kérte fel, hogy dolgozzanak együtt az idei évadban. A tabudöntögető Chatszoba című darab után a Soping end Fáking című botránydarabban kapott főszerepet, amely nem nélkülözi az olyan kényes témákat, mint a szexuális szabadság és a drogfogyasztás.

− Nem tudom, hogy vannak-e egyáltalán határaim. Ha egy darab nem öncélú, bármi beleférhet. 28 éves vagyok, elég fiatal ahhoz, hogy mindent meg akarjak ismerni, és ez éppen egy ilyen történet: mindig aktuális, nagyon sok rétegű, és mindenki megtalálhatja benne a maga igazságát – mesélte János.


Kalandvágya a motorozásban és az utazásban is felszínre tör. − Egyszer úgy mentem el egy külföldi vakrandira, hogy azt sem tudtam, tulajdonképpen kihez megyek. Egyszerűen csak vettem egy repülőjegyet és már mentem is.

Miben láthatjuk?

Soping end fáking − Spirit Színház

Chatszoba − Spirit Színház

Szeretők − Spirit Színház

Kapcsolódó Cikkek