2020. február 22., szombat
Gerzson

Külföld

Johnny Depp felesége bíróság elé áll

Johnny Depp amerikai filmsztár felesége, Amber Heard színésznő személyesen akar az ausztrál bíróság elé állni jövőre, amikor a kutyáik illegális bevitelével elkövetett törvénysértési ügyet tárgyalják.

A karanténtörvény megsértése miatti eljárás időpontját egyelőre nem tudni – idézte az abc.net ausztrál hírportál Joan White bírót, aki egy southporti meghallgatáson nyilatkozott a sajtónak.


A 29 éves színésznőt azzal vádolják, hogy illegálisan, az ország biobiztonsági törvényeit megszegve csempészte be Ausztráliába két yorkshire terrierjét, Boo-t és Pistolt egy magánrepülőgép fedélzetén, amikor meglátogatta a Karib-tenger kalózai ötödik epizódját forgató férjét.

Heard ügyvédje azt közölte a southporti bírósággal hétfőn, hogy kliense szeretné, ha a tárgyalás a jövő év elején lenne. Az ausztrál ügyészség 12 tanút fog a bíróság elé idézni, nevük egyelőre nem ismeretes, de az ausztrál lapok szerint egyikük Depp lehet.

Joan White bíró szerint az év eleji tárgyalás kérését a bíróságok leterheltsége miatt nehéz lesz teljesíteni.

A színésznő akár tíz év börtönbüntetést vagy 100 ezer ausztrál dollár (20,9 millió forint) pénzbírságot is kaphat a kiskutyák beviteléért.

(http://www.abc.net.au/news/2015-12-07/boo-and-pistol-amber-heard-requests-early-trial-biosecurity/7006708)

Kapcsolódó Cikkek