EUR: 337,70 Ft
CHF: 318,39 Ft
2020. február 25., kedd
Mátyás

Program

Karácsonnyal tölti meg az Arénát a Ghymes

ghymesA  Kossuth-díjas Ghymes együttes ismét a Budapest Arénába készül. A karácsonyt, mint a keresztény kultúra legnagyobb ünnepét ebben a stílusban, ebben a minőségben és ilyen méretekben napjainkban még senki nem dolgozta fel és vitte színpadra. Nem árt, ha a gyerekek és felnőttek látják, a szeretet ünnepe nem csak „a télapó kalandjai a bevásárlóközpontban“, hanem valami egészen más.

A Ghymes Együttes a koncert bevételének egy részét a Rum-Kastély Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Kollégium és Gyermekotthon javára ajánlja fel.


A december 26-i Ghymes Nagykarácsony koncert vendége Földes László Hobo és Trokán Anna. Kezdés 19.30-kor a Budapest Arénában.

10 platina, 5 arany

A Ghymes zenekar pályafutása szinte példa nélküli és páratlan sikertörténet: működésük alatt eddig 18 önálló albumot jelentettek meg, ezek közül 10 platina és 5 aranylemezzé vált.

A Ghymes dalaira a már jól ismert, sajátos stílus a jellemző, melynek meghatározója Szarka Tamás zenéje és irodalmi értékű szövegvilága. Ezt egészíti ki Szarka Gyula népzenei alapú szerzői zenéje. A Ghymes zene hat az értelemre, az érzelmekre és az érzékekre. A zene mélyről jön és erőt ad. A zenekar vallja, hogy az abban a pillanatban megszólaló élő muzsika energiája, varázsa a feltétele és záloga sikereinek.

Kapcsolódó Cikkek