2020. február 18., kedd
Bernadett

Belföld

“Kárász nyelvkivágást érdemelne” – kiakadtak a Star Wars rajongók

Több száz rajongót dühített fel Kárász Róbert. A műsorvezető tegnap a Star Wars díszbemutatóján járt, ma reggel pedig a Mokkában egy fontos részletet árult el a filmből. A kommentelők a “torkának estek”, van aki szerint ezért nyelvkivágást érdemelne.

Spoiler – így nevezik azt, amikor egy film, sorozat, vagy épp egy könyv fontos részletét árulják el, ami a végkifejlet szempontjából is fontos. Ha van valami, amivel a rajongókat ki lehet hozni a sodrukból, akkor az pont a spoiler, amit ma reggel Kárász Róbert elkövetett. A műsorvezető egy olyan részletet árult el a már most rekordokat döntő Star Wars filmmel kapcsolatban, ami a kritikusok szerint olyan jelentőségű, mint amikor kiderült, hogy Luke és Leia testvérek.


Kárász róbert

Fotó: Facebook

Ráadásul a filmet tegnap éjféltől kezdték el vetíteni, így a nézők többsége még nem is látta. Ezek után nem csoda, hogy a rajongók éktelen haragra gerjedtek, rengetegen írtak “kedvességeket” a műsorvezető Facebook oldalára. Még az egyik humorista, Bruti is.


“Gratulálok a reggeli Star Wars spoileredhez, meg ,hogy elk**od x ezer ember szórakozását. Igazán szép munka”

 

Van, aki szerint egyenesen nyelvkivágást érdemelne Kárászt.

“Hát én a szerencsés kevés közé tartozva már láttam, de szerintem ez amit ő művelt legalább egy nyelvkivágást érdemelne.”

star wars nagy

 

Sokan nem tudták csalódottságukat leplezni..

“Te h*lye barom legalább kérj nyilvánosan is elnézést, azon sok-sok ezer embertől, akiktől elvetted azt a pillanatot amire hónapok, sőt, évek óta vártak te nagyon h*lye!”

 

Kerestük a műsorvezetőt – aki valószínűleg nem gondolta, hogy a rajongók ennyire kiakadnak – de eddig még nem sikerült elérnünk.

 

Kíváncsi vagy mennyit változtak a Star Wars szereplői? Katt IDE!

Kapcsolódó Cikkek