EUR: 339,21 Ft
CHF: 318,41 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Béren kivüli juttatás

Készen áll az ünnepre Balatonőszöd

Nem csak nyáron éri meg a Balatonhoz utazni, a téli évszak is tartogat meglepetéseket a magyar tenger partján. Az Erzsébet Szálloda Balatonőszöd legalábbis erre készül, az ünnepi időszakra össze- állított programja pedig kifejezetten sok jót ígér.

Balaton, tél, jég (Fotó: MTI)

(Fotó: MTI)

Nem mindennapi kínálattal készül a karácsonyi időszakra az Erzsébet Szálloda Balatonőszöd. Az Erzsébet-programhoz 2013-ban csatlakozó szálláshely már az első adventi hétvégén meghirdette ünnepi műsorát, azonban a most vasárnap ott vendégeskedő nagycsaládos, nyugdíjas és fogyatékossággal élő szállóvendégeink is meghallgathatják a Roma Hungaricum ünnepi összeállítását. A zenekar repertoárjában Kálmán Imre, Lehár Ferenc, vagy éppen Johann Strauss legkedveltebb művei is helyet kapnak, de természetesen karácsonyi dalok is szép számmal csendülnek majd fel.


A Roma Hungaricum fellépései ezzel nem érnek véget, hiszen a december 29-ei turnus vendégeinek újabb koncertet ad a mű- vészegyüttes, ezúttal már kifejezetten a gyermekek számára. Az interaktív műsor során különleges, ugyanakkor hagyományos népi hangszerek – így például cimbalom, nagybőgő, brácsa, hegedű és cselló – játéka szórakoztatja majd a fi atalokat nemcsak mesedalokon, hanem komolyzenei műveken keresztül is. A 248 fő befogadására alkalmas, közvetlenül a Balaton partján fekvő Erzsébet szálloda Balatonőszöd nem csupán karácsonykor, de szilveszterkor is várja az Erzsé- bet-program pályázati nyerteseit. Az év utolsó napjára óévbúcsúztató mulatságot szerveznek a szállodában. Az elfogyasztott ételeket zenés táncest keretében mozoghatják le a szállóvendégek. (x)

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem engedték el nyaralni? Nincs egyedül!

  Nem engedték el nyaralni? Nincs egyedül!

  Minden harmadik munkavállaló szerint nehézkes a nyári szabadságok kivétele, minden második dolgozó pedig arról is beszámol, hogy előfordult már vele, hogy nem engedték az előre tervezett időpontban szabadságra menni.

 • Az unalom is káros lehet az egészségre

  Az unalom is káros lehet az egészségre

  Azt hallották, hogy egy francia alkalmazott beperelte a munkáltatóját arra hivatkozva, hogy az állásában „zombivá unatkozta” magát, ez pedig szakmailag „meggyilkolta” őt?

 • Erzsébet-utalvánnyal gyerekjáték az iskolakezdés

  Erzsébet-utalvánnyal gyerekjáték az iskolakezdés

  A Lokál Extra négy oldalas mellékletében azt mutatjuk be, miért éri meg az Iskolai Erzsébet-utalványt, illetve az Erzsébet-utalvány Plusz kártya Iskolai-zsebét választani, ha tanszervásárlásról van szó.