EUR: 362,41 Ft
CHF: 342,40 Ft
2020. április 01., szerda
Hugó

Sport

Legsikeresebb évét zárta a Jet Power Hungary

Minden idők legsikeresebb piaci részesedését érték el 2015-ben az év első 11 hónapjának statisztikái alapján a Bombardier szabadidős termékei Magyarországon, különös tekintettel a quadokra, homokfutókra (CAn-Am) és a trike-okra (Spyder) – közölte az importőr cég, a Dunaharaszti székhelyű Jet Power Hungary Kft (http://jetpower.hu/).

A motorkerékpárok piacán “versenyző” ATV-ket forgalmazó cég a 2015-ös 11 hónapos összesítés szerint  a magyarországi motorkerékpár piac abszolút 12. helyét szerezte meg 25 eladott termékkel, amellyel például  maga mögé utasította a Triumph-ot (13. hely), a Moto Guzzi-t (19. hely) vagy éppen a piacon közvetlen konkurensének számító Polaris-t (21.hely)


jet power 1

– Természetesen a hazai piac mérete világ, de még európai viszonylatban is rendkívül kicsinek számít, de ettől függetlenül is örömre és bizakodásra ad okot az elért idei eredményünk – mondta Major Sándor a cég ügyvezetője, aki szerint fontos szerepet játszottak a jó eredményekben a Bombardier kitünő minőségű, innovatív termékei, de az is, hogy a Jet Power Hungary Kft. a válság nehéz éveiben, amikor vásárló szinte alig akadt, akkor sem hagyta magukra a Bombardier termékek tulajdonosait.

jet power kiss norbert

Kiss Norbert

– Dunaharaszti szervízbázisunk, bemutatótermünk és alkatrész raktárunk a legnehezebb gazdaságú években is kiszolgálta a Can-Am, Spyder, Sea-Doo, Sky- Doo és Evinrude tulajdonosokat és munkatársaimmal együtt ez idő alatt is folyamatosan képeztük magunkat annak érdekében, hogy minden új termékkel kapcsolatosan naprakészek legyünk – mondta Major Sándor, aki szerint ezeknek az erőfeszítéseknek köszönhető, hogy most, a gazdasági élénkülés időszakában, ismét mind nagyobb számban tisztelnek meg a vásárlók bizalmukkal.


– A világszínvonalú Bombardier termékek és a Jet Power Hungary Kft. nemzetközi színvonalú szervízháttere bizonyosan fontos szerepet játszott a piaci sikerben, de piacvezetőként különös hangsúlyt fektettünk a társadalmi felelősségvállalásra és környezet, valamint természetvédelmi tudatformálásra is – mondta Bóday Pál a cég kommunikációs igazgatója, aki példaként említi a mozgássérült emberek számára, a Magyar Jet Ski Szövetséggel közösen rendezett Para Jet Ski Kupát, valamint a kultúrált jet skizést, valamint a természetet tisztelő quad használatot népszerüsítő kampányokat. A kommunikációs igazgató szerint slágertermékeik,a világ legtakarékosabb és leg ár/érték arányosabb jet ski-je a Spark, a Can-Am egymás mellett ülős “Side-By Side” homokfutói, a Maverick és a Commander különböző, köztük turbós verziói, valamint a munkához és szórakozáshoz egyaránt kitünően használható 400 és 1000 köbcenti közötti quadjai.

jet power 3A kommunikációs igazgató szerint különleges szubkultúrája alakult ki a motorpiac legkülönlegesebbjének számító háromkerekű Spyder-eknek, amelyek biztonságos, elegáns eszközei akár egy nemzetközi élménytúrának is.

Bóday Pál különösen bizakodó 2016-ot illetően, hiszen mostantól az autókhoz és motorkerékpárokhoz hasonlóan a Bombardier termékei is megvásárolhatóak hitel lés lízingkonstrukciók igénybevételével, amely újabb lendületet adhat a gépjárműpiac e speciális szegmensének.

Kapcsolódó Cikkek