2020. február 18., kedd
Bernadett

Egyéb XI.kerület

Majdnem tökéletesen olyan, mint az eredeti szem!

A mindennapi életben nagyon fontos a megjelenésünk, legfőképpen az arcunk. Ha baleset vagy betegség miatt sérül, annak elfogadhatósága döntően meghatározza további életünket. Hogy a veszteség minimális legyen, és esztétikailag szinte hibátlan benyomást keltve jelenhessünk meg a környezetünkben és végezhessük a munkánkat, ebben segít a Microsonic Labor Kft., amely Magyarországon egyedüliként gyárt a társadalombiztosítás által támogatott egyéni műszemet, amely teljes mértékben manuálisan készül a szempár másik tagjának figyelembevételével.

Microsonic PR ( Fotó: Sáfár Tibor)

A műszem megközelítőleg olyan, mint az eredeti

– Az illesztéklabor épületének megvásárlásával örököltük meg a műszemgyártást. Major Miklós tulajdonos úr nem akarta elbocsátani a műszem gyártásával foglalkozó technikusokat, inkább felvette a cég profiljába a műszemkészítést is – mesélte el Pálfiné Tóth Márta.


Microsonic PR ( Fotó: Sáfár Tibor)

Az ügyfél választhat

– A műszem helyben – az egészséges szem alapján –, orvosi tisztaságú antiallergén akrilanyagból készül, amely a kézzel festett írisznek és a szemtest erezésének köszönhetően megközelítőleg olyan lesz, mint az eredeti.

Pálfiné Tóth Márta hozzátette, a műszem könnyen tisztítható, nem törékeny és évente igényelhető. Az ár 80 százalékát a társadalombiztosítás téríti, az érintett személy pedig 20 százalékot fizet. Közgyógyellátás esetén az ügyfélnek teljesen ingyenes az ellátás.


– Négy műszemkészítő technikus kollégával dolgozunk, közülük egy a betegeket ellátó Weppert Jánosné Erzsike. Szaküzletünkben barátságos környezetben, szeretettel várjuk régi és új ügyfeleinket a Bartók Béla út 41.  szám alatt. Bejelentkezni telefonon lehet a 06/1-209-6490-es telefonszámon. Fontos a vények elfogadhatósága miatt, hogy a betegek még az orvosnál ellenőrizzék a helyes felírást, amelynek az OEP előírása szerint a következőket kell tartalmaznia: egy egyéni műszem jobb vagy bal oldalra, illetve mindig csak egy műszem írható fel egy vényre.

 

Microsonic PR ( Fotó: Sáfár Tibor)
A Microsonicnál a Bartók Béla út 41. szám alatti szaküzletben barátságos környezetben várják az ügyfeleket

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.