EUR: 338,49 Ft
CHF: 317,68 Ft
2020. február 29., szombat
Elemér

Extra XIX.kerület

Majka Dávidnak is segít

Ő Csorba Dávid! Már annak is örül, ha egyszerűen a szívetekbe fogadjátok vagy írtok neki egy pár sort… – ezeket a sorokat írta közösségi oldalára Majka. A rapper-műsorvezető felajánlotta oldalát két teljes hétre, hogy azok üzeneteit továbbítsa, akiknek támogatásra, segítségre van szükségük. A kerületben élő Dávid is megkereste az énekest.

Majka tavaly már meglátogatta Dávidot

Majka tavaly már meglátogatta Dávidot

A huszonhárom éves Csorba Dávid gyógyíthatatlan Duchenne-féle izomsorvadásban szenved. Gyerekként kerekes székbe került, most már folyamatosan egy speciális ágyban fekszik és gépről lélegeztetik. Pontosan nem tudni, meddig bírja a szíve. A Lokál is beszámolt róla, amikor Dávid és édesanyja albérletből át tudott költözni egy önkormányzati lakásba szeptemberben. A körülményeik javultak, de minden segítség jól jön. Olykor egy kedves gesztus, néhány jó szó is nagy boldogságot okoz. Dávid ezért is írt Majkának.


– Szia Peti! Olvastam a kiírásod és vettem a bátorságot, hogy írjak! Egyszer már egy évvel ezelőtt voltál nálam, gondolom, emlékszel rám – írta Dávid Majkának, majd leírta történetét, amire néhány óra alatt száznál is több komment érkezett, rengeteg biztató szót kapott.

 

Felajánlásokat várnak

Amennyiben valaki tud, az alábbi módon segíthet Dávidnak. A számlaszám, ahova adományt lehet küldeni: Pálfi Margit Erzsébet 11773360-00573245 (OTP Bank). Ha valaki egyéb segítséget vagy felajánlást szeretne tenni, megteheti a [email protected] e-mail-címen.

 

Majka segít

Ismertségét kihasználva a rapper úgy döntött, közösségi oldalán megosztja azokat az üzeneteket, amelyeket olyanoktól kap, akik segítséget kérnek. Elmondása szerint hetente akár egymillió ember is látja azokat a posztokat, amiket kirak. – Rengeteg cég nagyon sok pénzt fizet azért, hogy a termékük eljusson ennyi lehetséges vásárlóhoz – írta a műsorvezető. – Én viszont szeretném, ha most két héten keresztül inkább azoknak az embereknek a kérése jutna el ehhez a rengeteg emberhez, akiket nem a profit, hanem a kényszer hajt! December 1−7-ig, aztán december 16. és 23. között két hétre kiadom ezeknek az embereknek a Facebook-oldalam! Aki segítséget vár, írjon! Minimális szűréssel próbálom kivédeni majd azokat, akiket esetleg nem a jóindulat vezérel, de írjatok bátran, én megosztom, és ha sikerül szebbé vagy könnyebbé tenni az ünnepeket, akkor egy nagy yeeeee!! Örülünk!!

Kapcsolódó Cikkek